EVENIMENTVEDETE

Daniel Buzdugan: „23 septembrie părea a fi o banală zi de naștere, din viața mea!”. În ce s-a tranformat totul?

Daniel Buzdugan s-a „ales” cu ZUper emoții de ziua lui. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi de naștere normală s-a transformat într-o cursă contra cronometru pentru eliberarea unui buletin la urgență care să-i folosească în călătoria pe care colegii de la Radio ZU i-au făcut-o cadou.

Lucrurile au stat așa. Daniel Buzdugan, simpaticul DJ Radio ZU, tocmai ce-și pierduse actul de identitate în weekendul petrecut la Cluj. O chestiunea care putea fi rezolvată simplu, dacă nu trebuia să fie rezolvată… rapid. La nici 24 de ore de la neplăcutul incident, Buzdu află de la Mihai Morar și Emma, în direct în Morning ZU, că în mai puțin de 4 ore are avion spre Roma. 2 bilete de avion și câteva ore el cu el în Capitala Italiei. Acesta a fost cadoul pe care Buzdu l-a primit anul acesta de la colegii de la Radio ZU. După ce, anul trecut, tot în direct în Morning ZU, Buzdu declara că și-ar dori să primească de la colegii de la radio un astfel de cadou surpriză.

„23 septembrie părea a fi o banală zi de naștere, din viața mea. Am plecat către radio dimineața la prima oră fără a ști absolut nimic despre marea surpriză, pe care mi-o pregătiseră colegii mei: un bilet dus întors în aceeași zi la Roma… doar că nu mai aveam buletinul, mi-l pierdusem în weekend la Cluj”, explică Buzdu.

Daniel Buzdugan a zburat cu elicopterul la Roma de ziua lui
Daniel Buzdugan a zburat cu elicopterul la Roma de ziua lui

După o cursă contra cronometru prin București, Daniel Buzdugan – cu noul buletin în buzunar, ajunge la aeroport și zboară direct la Roma. Toată povestea ne-o spune chiar vedeta Radio ZU. „Cu ajutorul unor oameni sufletiști am reușit să îmi fac buletin nou într-o oră și să prind zborul de 12,50. În aeroportul Fiumicino – l-am cunoscut pe Eugen, care aștepta pe cineva, m-a salutat și a spus că mă poate duce cu mașina lui până în centrul Romei.

DBuzdugan a vizitat centrul Romei cu monumentul Vittorio Emanuelle

Aflând pe drum că este ziua mea și povestindu-i toată istoria venirii mele la Roma a zis că nu se poate să nu vorbească cu prietenii lui italieni, care dețineau un aerodrom și să-mi aranjeze o plimbare cu elicopterul deasupra Romei. Așa am avut parte să-l întâlnesc pe Claudio actor, pilot, care a jucat și în James Bond. Vreau să mulțumesc din inimă tuturor pentru una din cele mai spectaculoase zile din viața mea”, conchide Daniel Buzdugan.

A vizitat si s-a pozat la Forumul Roman din Roma
Daniel la Forumul Roman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *