EVENIMENTVEDETE

Maria Ciobanu împlinește 82 de ani. Ce bărbați a iubit Ciocârlia și prin ce momente a trecut

Maria Ciobanu a împlinit azi, vârsta de 82 de ani. Ciocârlia muzicii populare  a avut o viață presărată cu greutăți, dar și cu un imens succes la public. Are trei copii cu trei bărbați și șase nepoți superbi. A făcut cununie cu Ion Dolănescu, deși era căsătorită cu un alt bărbat.

Maria Ciobanu a împlinit o vârstă venerabilă, 82 ani. Celebra interpret a vrut ca anul acesta să fie serbată acasă, în sânul celor dragi, așa că ea a luat avionul și a revenit din SUA, după mai bine de 2 ani de absență. ”Scumpii mei! Azi, la ceas aniversar, îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, dar mai ales pentru darul de a cânta și a vă aduce măcar un strop de bucurie. Și vă mulțumesc și vouă pentru dragostea pe care mi-o purtați de atâția ani. Vă iubesc din tot sufletul!”, a scris interpreta. Urările nu au încetat să apară și din partea copiilor ei și a nepoților. Ionuț (47 ani), fiul ei și al lui Ion Dolănescu și nora ei, Doinița, au transmis urările și pe rețelele sociale. ”Azi, „Ciocârlia”, măicuța noastra dragă mai adaugă o crizantemă în buchetul vieții. Îi urăm multă sănătate și să mai adauge cât mai multe flori, până ajunge la cifra rotunda de… 100! „LA MULȚI ANI!”, Mama Maria!”, au scris Doinița și Ionuț pe pagina lor. Maria Ciobanu a revenit din SUA, după mai bine de doi ani de zile și primul concert pe care l-a susținut la finalul lunii august a fost în loc. Bogați din Jud. Argeș.

Are cetățenia americană

Interpreta de muzică populară Maria Ciobanu locuieşte, de mai bine de 15 ani, în America, mai exact în California, la Los Angeles, la fiica ei cea mică,  la Camelia, ba chiar a obţinut cetăţenia americană care-i aduce o pensie în plus şi îi dă dreptul să voteze pe ”Pământul Făgăduinţei”. Şi Ionuţ Dolănescu a reuşit să-şi ia rezidenţa în America, apropiaţii lui susţinând că el deţine două case, în valoare de 500.000 de dolari, în Florida.

Este căsătorită cu fostul soț al Ilenei Sărăroiu


Maria Ciobanu este căsătorită cu Mircea Câmpeanu, fostul partener de viaţă al Ileanei Sărăroiu, celebra interpretă care a încetat din viaţă în 1979. Ciocârlia are trei copii, Leontina (58 ani), Camelia (51 ani) şi Ionuţ (47 ani), şi este tare mândră că toţi i-au moştenit talentul muzical.

Maria Ciobanu cu Ionut Dolănescu, nora și nepoții dăruiți de aceștia

Are șase nepoți

Ciocârlia are șase nepoți, din care trei de la fiul ei, Ionuț: Ionuţ Vlad ( 10 ani), Ioana Maria (8 ani) şi Iancu Marian Nicolae (3 ani și 11 luni). Ea îi adoră însă şi de ceilalţi trei nepoţi ai săi, Mariana Elisa (23), Cristian (20), şi Nicholas (17 ani), moştenitorii fiicelor sale, primii doi de la Camelia, ultimul de la Leontina.

Ciocârlia are trei copii cu trei bărbați


Maria Ciobanu are trei copii cu trei bărbaţi. Cu primul ei soţ o are pe Leontina, pe Camelia o are cu instrumentistul Florea Burnea, iar Ionuţ este rodul iubirii ei cu regretatul Ion Dolănescu, care s-a stins din viață pe 19 martie 2009.

A făcut cununie religioasă cu Ion Dolănescu deși era căsătorită cu altcineva

În timp ce era căsătorită cu Florea Burnea, Maria Ciobanu s-a îndrăgostit nebuneşte de Ion Dolănescu, alături de care a locuit vreme de patru ani. Ei au făcut şi o nuntă de pomină, deşi fiecare era căsătorit cu altcineva, fanii lor asistând la petrecere cocoţaţi în copaci. Rodul iubirii lor a fost Ionuţ, care la naştere a purtat numele de familie al soţului solistei, Florea Burnea. Abia după 3 ani, Ionuţ a fost trecut în certificatul de naştere cu numele Dolănescu. Ionuţ nu a vorbit cu mama sa, până la vârsta de 25 de ani. S-au împăcat cu ea într-un turneu peste hotare, acela fiind și momentul în care relația cu tatăl său s-a deteriorat.

Mgid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *