VEDETE

Annes lansează un proiect de muzică pentru copii – Annes Music Kids

De curând, cântăreața Annes s-a implicat în dezvoltarea unui proiect de muzică pentru copii, Annes Music Kids.Acest proiect își propane promovarea copiilor talentați cu vârste cuprinse între 5-16 ani.

“Ideea mi-a venit după ce am decoperit-o pe Sofia, o fetiță de numai 7 ani foarte talentată. “Vacanța” este primul single al Sofiei pentru care a filmat și un videoclip care exprimă energie și bucuria copilăriei. Am fost surprinsă de talentul Sofiei atunci când a interpretat piesa în primul ei videoclip. A fost neobosită și a ascultat foarte întelegătoare indicațiile regizorului. Mă bucur să văd că face totul cu ușurință, cu naturalețe, ca într-o joacă. Și pentru noi adulții a fost o experiență unică. Să lucrezi alături de copii talentați este ceva magic, practic am revenit pentru câteva ore cu gândul la copilărie. Am avut nevoie de câteva luni pentru a-i pregăti lansarea, asta însemnând lecții de canto, de dans, pregătirea de piese și înregistrarea lor”, a declarat Annes.

Annes


Sofia studiază canto și pian de mai bine de un an; în același timp muncește de zor și la sala de dans, alături de alți copii dansatori, îndrumați de coregraful Valentin D. din echipa lui Annes. “O iubesc pe Annes și deja suntem prietene. Amândouă iubim muzica, mă bucur mult pentru că mă susține și îmi doresc ca prima mea piesă “Vacanța” să placă tututor copiilor, chiar și părinților. Nu mi se pare greu, totul este foarte distractiv și frumos. Părinții mă iubesc și știu deja că visul meu este să devin cântăreață”, a declarat micuța artistă.

Sofia si Annes


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *