EVENIMENTVEDETE

Fiica cea mare a Elenei Cârstea a împlinit 22 ani!

Elena Cârstea a înfiat în urmă cu 20 și 21 de ani, două fete, Adriana și Sanda, care acum s-au transformat în două tinere atrăgătoare. Interpreta i-a transmis un mesaj fetei sale mai mari, Sanda, care a împlinit azi, vârsta de 22 de ani.

Elena Cârstea (57 ani) își serbează fata cea mare, pe Sanda, care a împlinit 22 de ani pe data de 18 iulie. Ea a publicat un mesaj cu urări pentru fiica ei, însoțită de o imagine cu ea, alături de fetița ei, de când aceasta era micuță. Cântăreața mai are o fiică mai mică, pe nume Adriana. Elena a devenit mamă în 1998 și 1999, când a adoptat două fetițe abandonate de familiile lor.

După mai multe avorturi, Elena Cârstea n-a putut face copii

Înainte de 1989, Elena Cârstea a suferit mai multe avorturi, care nu au rămas fără urmări. „Am făcut întreruperi de sarcină, pentru că era pe vremea lui Ceauşescu şi nu puteai să ai copii la 20 de ani, pentru că era o inconştienţă. De atunci, nu am mai putut face copii. Eram mica şi proastă. Mai târziu, când aveam 30 de ani, am rămas însărcinată, dar nu am putut ţine sarcina”, a declarat Elena Cârstea. Așa se face că, la 35 de ani, artista a decis să le înfieze două fete.

În 2005 a plecat în SUA

Alături de fete, ea a traversat Oceanul, pentru a se stabili în Florida în căutarea unei vieți mai bune. Aici, Elena avea să se căsătorească cu iubitul ei american, Glenn Muttart în anul 2006. Este fericită alături de acesta și este foarte mândră de fetele ei, care au crescut.

Fetele ei au intat în armata americană

Sanda și Adriana au ales cariera militară, după ce au terminat liceul și au făcut față cu brio antrenamentelor dure. După obiceiul american, ambele fete au lucrat de micuțe pentru a-și câștiga banii de buzunar. Sanda a lucrat într-o parcare pe post de casieră, în timp ce Adriana a lucrat ca baby-sitter. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *