FrumuseteVEDETE

Ce ritual de înfrumusețare au urmat Elena și Ana Gheorghe înainte de vacanță!

Cele două surori au plecat azi dimineață într-o vcacanță de vis, departe de țară. Mai precis, în Turcia, unde se vor bucura împreună de razele soarelui și de peisaje superbe. Înainte de aterizare, Ana și Elena Gheorghe au trecut pe la un salon de lux unde și-au făcut pregătit tenul cu tratamente în vogă.

După o perioadă super aglomerată, de concerte și contracte de imagine, Elena Gheorghe și-a programat o vacanță în Turcia. Nu a plecat singură, ci este însoțită de sora ei mai mică, Ana, cu care are o relație specială. Amândouă sunt promotoare ale frumosului natural și au mare grijă să arate bine, așa că înainte să plece în mult așteptatat vacanță, cele două surori au trecut pe la o clinică de lux specializată în tratamente corporale și faciale. Au optat pentru tratamente faciale. Ana și-a făcut Hydrafacial- un tratament care te ajută să scapi de punctele negre, ridurile fine și oferă elasticitate și hidratare tenului, iar Elena a ales Intraceuticals, un tratament recomandat celor care au probleme cu cearcănele cauzate de oboseală. ”După cum știți nu prea am dormit și am foarte multă treabă, adică nu e nimic ciudat în sensul ăsta.

Elena Gheorghe

Dar mi-am luat toți super eroii ca să am putere pentru ziua de astăzi care va fi foarte lungă și agitată pentru că fac bagajele pentru Capadoccia. Azi am ajuns la Dasdem Clinic să-mi aranjez fața. În această fiolă sunt aproximativ două săptămâni de somn. O să am parte de multă hidratare”, a spus Elena Gheorghe într-un Instastory. Specialista în estetică Andrada Demir ne-a vorbit despre beneficiile tratamentului Hydrafacial, cel ales de Ana Gheorghe.

Specialista în estetică Andrada Demir

”Această procedură combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți, peptide și acid hialuronic. Rezultă o piele mai curată, mai frumoasă și mai hidratată, fără disconfortul și timpul de recuperare pe care îl presupun tratamentele clasice cosmetice efectuate cu abur și prin manevre dure, de apăsare a pielii”. După acest ritual estetic, surorile Gheorghe  au renunțat la machiaj și au ales doar o cremă cu protecție solară și pălării care să le protejeze fețele.

Surorile Elena Gheorghe si Ana GheorgheLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *