Uncategorized

Finala “Bravo, ai stil!” va fi difuzata sambata, 29 iunie, la ora 22:00. Castigatoarea sezonului cinci va fi anuntata in direct!

#Cel de-al cincilea sezon isi va desemna castigatoarea titlului de cea mai stilata femeie din Romania

Finala celui de-al cincilea sezon al celei mai iubite emisiuni de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, se apropie de final, desemnandu-si castigatoarea, cea care va fi incoronata drept cea mai stilata femeie din Romania. Dupa cateva luni de competitie stilistica, timp in care aspirantele la mult ravnitul titlu si-au demonstrat abilitatile stilistice si veleitatile artistice, iata ca, in curand, telespectatorii vor putea afla cine va fi marea castigatoare a acestui sezon.

In Gala “Bravo, ai stil!” de sambata, 29 iunie, difuzata incepand cu ora 22:00, la Kanal D, se va alege castigatoarea acestui sezon, in direct, in urma voturilor publicului, trimise prin SMS. Aceasta va intra in posesia premiului in valoare de 100.000 de lei si va fi incoronata cea mai stilata femeie din Romania. La final de sezon, emotia isi face loc in sufletele juratilor, dar si a prezentatoarei show-ului. Ilinca Vandici marturiseste ca are mari emotii si ca asteapta cu sufletul la gura marea finala a show-ului.

“Sunt foarte emotionata pentru ca se apropie cu pasi repezi marea finala <Bravo, ai stil!>. stiti foarte bine ca jumatate din viata mea se desfasoara pe platourile emisiunii <Bravo, ai stil!> si pentru mine acest format TV reprezinta un <bebelus> pe care l-am <crescut> si acum ne bucuram cu totii de succesul urias inregistrat. Este emotionant, entuziasmant sa vezi evolutia concurentelor, inca din prima zi de competitia si pana in marea finala. Ma simt coplesita de tot ce se va intampla in marea finala, va fi un spectacol extraordinar, pus in scena atat de concurente, cat si de noi, de echipa. Abia astept sa vad cine va fi marea castigatoare a acestui sezon”, spune Ilinca Vandici. Un spectacol de neuitat, emotie, bucurie, culoare, suspans si tensiune, acestea sunt ingredientele care vor imbraca finala celui de-al cincilea sezon “Bravo, ai stil!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *