EVENIMENTVEDETE

Alina și Romeo Negoiasă de la trupa Alesis lansează luni, un dublu album

Alina și Romeo Negoiasă de la trupa Alesis vin cu surprize în acest început de vară. Cei doi soți vor lansa două albume luni, 10 iunie, în prezența unor invitați de marcă.

Alina și Romeo Negoiasă de la trupa Alesis lansează luni 10 iunie, albumele cu numerele 8 și 9 din cariera lor. Cei doi artiși au editat până acum 6 albume Alesis, dintre care unul de colinde cu regina muzicii populare, Irina Loghin și unul cu Orchestra Națională Lăutarii din Chișinău condusă de Nicolae Botgros iar cel de al șaptelea este un Best Of. Cei doi soți au în plan și un al 10-lea album, unul inedit, și anume, de duete cu mari artiști de la noi. ”Avem în jur de 100 de melodii proprii, unele cu videoclipuri. Pe albumele pe care le lansăm acum, avem 35 de melodii noi, creații ALESIS, muzică ușoară, folclo șimuzică de petrecere. O mare parte dintre melodii au fost prezentate publicului și în turneele noastre din țară și străinătate din: SUA, CANADA, ISRAEL, NORVEGIA, OLANDA, GERMANIA, ITALIA, SPANIA, ETC.”, ne spun cei doi artiști care promit un program special la lansarea din 10 iunie. 

INVITATII SPECIALI ai evenimentului sunt:

PAUL SURUGIU – FUEGO, IRINA LOGHIN, TEO TRANDAFIR, MARCEL PAVEL, GINA PAVEL, MATILDA PASCAL COJOCARITA, ADRIAN ENACHE, IULIANA MARCIUC, STEFAN CIGU, IANNA, ADRIAN DAMINESCU, FLORENTINA SATMARI, ELISE STAN, RAOUL, GABRIEL DOROBANTU, STELA ENACHE, TRUPA VOX, IULIANA SI COSTIN GHINEA – PRESTIGE ORCHESTRA, NAE ALEXANDRU,  Moderator, OCTAVIAN URSULESCU.

2 Attachments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *