EVENIMENT

Oana Sirbu inconjurata de prieteni la dubla sa lansare de albume Best OF!

Indragita Oana Sirbu a împlinit vârsta de 13 ani mai frumoasă de 51 de ani. Fosta Dana din seria “Liceenilor” sau “Extemporal la dirigentie”, dar si solista de succes si-a sarbatorit ziua intr-un spatiu neconventional unde au cantat foarte impreuna cu prietenii ei. Vedeta a lansat doua albume cu piese Cele mai bune ocazii cu care cei prezenti au putut sa le cumpere.

oana-sirbu-a-primit-un-tort-special

Octavian Ursulescu a prezentat evenimentul iar membrii familiei i-au fost alaturi. Virgil Popescu si-a petrecut primul copil alaturi de alti prieteni precum Minodora sau Silvia Dumitrescu, Vlad Cretu, solistul de la trupa Supermarket sau Carmen Movileanu, fostul tanar si producator al TVR dar si cuplul Iulia Zgripcea si Andrei Barbulescu dar si patronii de la casa de discuri Eurostar. Lumea multa si buna, atmosfera familiara si un decor de vis.

Vedeta a primit multe daruri si flori dar si multe surprize, printre care si un delict. Gratie celor de la https://www.facebook.com/artdouxx/ – cofetaria online Doux Art acestia au oferit un cort delocios interpretei cu un mesaj pe care scrie “La Multi Ani! Oana Sirbu “, cu multe fructe și ciocolată.

sursa: exclusiv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *