EVENIMENT

DJ Wanda a fost cerută în căsătorie pe plaja din Malibu

Vacanța pe care DJ Wanda a petrecut-o în Los Angeles, cu prilejul zilei sale de naștere, s-a încheiat în cel mai frumos mod cu putință. Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Karl, pe plaja din Malibu. Cei doi vor împlini în curând un an de relație. 

DJ Wanda a primit un superb inel cu rubin, pe care australianul Karl, cu care locuiește în Londra, îl avea pregătit încă dinaintea vacanței în Statele Unite ale Americii.

“Am spus DA și sunt cea mai fericită. A fost cel mai frumos moment trăit vreodată. A fost locul perfect și momentul perfect!”, declară DJ Wanda.

Karl a ales cu grijă inelul de logodnă, știind că Wandei îi plac rubinele.

“Iubesc semnificația lor. Sunt un simbol al pasiunii, al protecției și prosperitătii”, spune DJ Wanda.

Vedeta a împărtășit vestea și cu prietenii săi virtuali, anunțându-i printr-un mesaj emoționant:

“Am pendulat până acum fără țintă, cu multe interese dar fără culori pe pânza vieții. Acum știu unde duce drumul meu și sunt foarte fericită. Am primit cel mai de neprețuit dar la care am visat dintotdeauna: iubirea. Pe plajă, în Malibu, Karl și-a dorit ca iubirea noastră să devină și mai puternică”, a scris vedeta pe pagina ei de socializare.

dj-wanda-cerere-in-casatorie

DJ Wanda si Karl s-au cunoscut vara trecuta prin intermediul unui prieten comun. Karl este australian, însă locuiește în Londra de 17 ani, oraș unde a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcților.

Împreună locuiesc în capitala Marii Britanii, într-un cartier select, unde au case și vedete cunoscute, printre care Richard Gere, Gwen Stefani și Jamie Oliver.

În Londra Wanda este studentă la cea mai apreciată academie de tatuaje, UK Official Tattoo Academy, din Essex, avându-l ca mentor pe celebrul Alan Paul Lofts, unul din cei mai renumiți profesori de tatuaj din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *