Frumusete

Reduceri de până la 50% la colecțiile de blănuri naturale!

Deși a trecut iarna și ne pregătim de sezonul cald, trebuie să știi că acum e cel mai potrivit moment să îți achiziționezi haina de blană mult visată. În perioada reducerilor care tocmai a început, poți cumpăra produsul dorit cu o reducere de până la 50%.
Carolina Design, firma producătoare de blănuri din Timișoara ofera croiuri moderne și elegante ce dau un plus de rafinament oricărei ținute. Mai mult decât atât, avantajele de a cumpăra direct de la producător nu sunt deloc de neglijat. „Suntem atenți la nevoile clienților și pe lângă faptul că avem o gamă variată de produse, putem transforma fiecare haină / vestă / capă într-un model unic, aducându-i ajutările și modificările dorite de fiecare persoană în parte. Blănurile sunt de cea mai bună calitate, diferența fiind vizibilă cu ochiul liber”, susțin reprezentanții Carolina Design.
Pe lângă gama de produse de lux, la reducere sunt disponibile și alte modele ce pot fi ușor de adaptat unei ținute casual sau elegante. În afară de blana de vizon care este piesa de rezistență din garderoba unei femei, și blana de vulpe sau chinchilla rex poate fi o alegere foarte bună. O haină de calitate o porți întreaga viață dacă știi să o îngrijești corect, fiind o investiție pe care o faci nu doar pentru un singur sezon.
 
Produsele pot fi achiziționate fie din magazinul din Timișoara, fie online: www.carolinadesign.ro. Coletul poate fi trimis cu verificare și plata ramburs. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *