Antonia, Irina Loghin, Gabriel Cotabiță, Ozana Barabancea, Elisabeta Lipă și Ionuț Pitbull Atodiresei s-au aflat în spatele măștilor, la Scena misterelor

Artiști iubiți de marele public și sportivi de talie mondială s-au ascuns joi seara în spatele unor măști spectaculoase, în cea de-a șasea ediție a show-ului Scena misterelor, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Antonia, Irina Loghin, Gabriel Cotabiță, Ozana Barabancea, multipla campioană olimpică Elisabeta Lipă și campionul la kickboxing Ionuț Pitbull Atodiresei s-au deghizat în personaje celebre pe care cele zece vedete din platou – Pepe, Diana Munteanu, Oana Roman, Cosmin Seleși, nea Mărin Barbu, Dorian Popa, Rona Hartner, Raluka, Dima Trofim și Andrei Duban -, împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor, au trebuit să le ghicească.

Într-un decor care amintea de Egiptul Antic, Gabriel Cotabiță a întruchipat o mumie. A fost de-ajuns să rostească un singur cuvânt, că toate vedetele din platou i-au recunoscut vocea inconfundabilă. Ajutor de mască a fost cunoscuta actriță Cezara Dafinescu.

Multipla campioană olimpică Elisabeta Lipă, președinta Federației Române de Canotaj, sportivă declarată cea mai bună canotoare a secolului, în anul 2000, de către Federația Internațională de Canotaj, a fost joi seara, la Scena misterelor, Optimus Prime, extraterestrul din seria Transformers. “Am rezistat eroic în acest costum. Și v-am dat și indicii: cinci cercuri olimpice. Nu m-a recunoscut nici Pepe, vecinul meu”, a spus Elisabeta Lipă, la demascare.

Celebra interpretă de muzică populară Irina Loghin l-a întruchipat la Scena misterelor pe Captain Hook, din povestea lui Peter Pan. Unul dintre cei care au recunoscut-o din prima a fost Cosmin Seleși. “Câte prăjituri am mâncat eu de la doamna Irina Loghin, când eram prichindel, n-o să uit în vecii vecilor”, își amintește acesta.

„Pe vremuri făceam turnee mari cu tatăl lui și îl știu pe Cosmin de când avea cinci anișori. Iar Benone (n.n. Sinulescu) îi spunea tatălui lui Fliținderu’. Și toată lumea credea că îl cheamă Fliținderu’ pe taică-su. Iar acum, când am fost mască, s-a apropiat de mine și mi-a zis încet: „Fliținderu’. Vă spune ceva acest nume?””, povestește Irina Loghin “Și s-a întors instantaneu”, adaugă Cosmin.

Ionuț Pitbull Atodiresei, cunoscutul campion la kickboxing, a urcat pe papainoage ca să fie Marele Uriaș Prietenos, și nimeni nu a reușit să-l recunoască. De nerecunoscut a fost și Ozana Barabancea, care s-a ascuns în spatele unei spectaculoase statui stradale. O surpriză foarte mare a fost pentru vedetele din platou să afle că în spatele lui Hellboy s-a ascuns atât de bine una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, Antonia. Deși și-a cântat propria piesă, “Matame”, Antonia a avut grijă să-și schimbe atât de bine vocea, în studio, cu ajutorul efectelor, încât nimeni nu a bănuit măcar că pe scenă ar fi chiar ea.

În afară de doamna Cezara Dafinescu, alți invitați ai serii au fost magicianul Lorenzo, care a realizat un interesant număr de iluzionism, și solista Sorana Darclee Mohamad, care a fost ajutor de mască pentru Captain Hook.

Momentele coregrafice ale ediției au fost susținute, ca de fiecare dată de Furnix Team, baletul condus de Furnica, iar spectaculoasele măști au fost realizate de Andreea Rădulescu, make-up artistul care coordonează echipa de machiaje speciale.

Cea de-a șasea ediție Scena misterelor i-a desemnat câștigători atât pe Galactici, cât și pe Staruri, căci ambele tabere au recunoscut un număr egal de celebrități deghizate. Cei 1.000 de euro câștigați împreună de cele zece vedete din platou au fost donați unei cauze umanitare.

Ce alte celebrități au acceptat să se ascundă în spatele măștilor, telespectatorii vor vedea joi, 11 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului Scena misterelor, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *