Curiozitati

NASA a confirmat că tot ce scrie în Biblie este adevărat.

Oamenii de știință inspectau poziția mai multor obiecte spațiale, inclusiv a soarelui, a lunii și a planetelor în 100 și 1000 de ani – acest lucru este făcut regulat pentru a preveni ciocnirea sateliților noștri cu orbitele planetelor, când au constatat un lucru neobișnuit, potrivit descrieri.ro.

În timpul unor calcule făcute pe calculator, un semnal de alarmă a pus totul pe pauza, însemnând că ceva era greșit, fie cu datele introduse fie cu rezultatele. După intervenția departamentului de service, oamenii de știință au concluzionat că undeva în spațiu, o zi lipsea în timpul trecut!

 Nimeni nu a putut rezolva problema până când un creștin a explicat că, în școala de duminică li s-a spus despre Soarele care a stat nemișcat. Desigur, nimeni nu a crezut, dar când omul a luat Biblia, a deschis cartea lui Iosua și o declarație destul de absurdă a început să capete sens.

Au citit pasajul când Dumnezeu I-a zis lui Iosua:

“Nu te teme de ei, i-am dat în mână ta; nu va mai fi un om dintre ei care să stea înaintea ta” (Iosua 10:8)
Iosua era îngrijorat pentru că el fusese înconjurat de inamic, și dacă ar fi căzut întunericul, el ar fi fost învins. Aș că Iosua a rugat pe Domnul să țină soarele nemișcat!
Așa e – ” Și soarele sa oprit și luna a stat până ce poporul și-a răzbunat pe vrăjmășii lor. Nu este acest lucru scris în cartea lui Ja’-Sher? Așa că soarele a stat în mijlocul cerului si să grăbit să nu apună cam o zi întreagă ” (Iosua 10:13)

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că aceasta a fost ziua care lipsește. Ei au examinat calculele de pe calculator și au constatat că lipseau defapt, 23 de ore și 20 de minute, care nu alcătuiesc chiar o zi întreagă ca și în cartea lui Iosua.

După ce au recitit Biblia, au văzut că scria” aproximativ o zi”. Deși Biblia avea dreptate, mai lipseau totuși 40 de minute, care nu puteau pur și simplu să dispară, deoarece ar putea creea probleme pentru următorii 1000 de ani.

Creștinul și-a amintit apoi ceva despre faptul că soarele a mers înapoi. Nimeni nu l-a rezut din nou dar au deschis Biblia și și-au dovedit că greșesc.

 

sursa: hashaberler.site / digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *