VEDETE

Kinga Sebestyen lansează studiu național care demonstrează cum programele pe ghete Kangoo Jumps vindecă diverse boli

Kinga Sebestyen, cea care a ridicat Kangoo Jumps la nivel de fenomen internațional, își uneste forțele cu medici și specialiști în domeniul medical din România pentru a realiza un amplu studiu. Scopul este de a demonstra stiințific faptul că exercițiile Kangoo Jumps pe ghete rebound aduc numeroase benefiici organismului și vindecă o listă impresionantă de afecțiuni. 

În ultimii 11 ani s-au realizat studii de caz cu rezultate pozitive pe diverse patologii, astfel că acum specialiștii sunt pregătiți să aprofundeze subiectul și să publice la final un studiu medical amplu, denumit “KAPO program medical de preventie ‘SĂNĂTATE PE GHETE ‘“, supervizat și acreditat de instituții medicale importante din România.

Peste 500 de persoane, sănătoase ori cu diverse afecțiuni, cu vârsta între 16 și 60 de ani, vor urma în următoarele șase luni programele de sport create de Kinga Sebestyen, evoluția stării lor de sănătate urmând a fi monitorizată de medici .

În urma analizelor medicale periodice, se va demonstra faptul că programele create de Kinga Sebestyén și sportuil pe ghete rebound vindecă sau ameliorează tulburprile de statică vertebrală, modificările degenerative ale sistemului musculo-articular (ex: spondiloza), diabetul zaharat, obezitatea, precum si asocierea comportamentelor de risc la categoriile menționate.

Voluntarii vor face exerciții de trei ori pe săptămână timp de 3 până la 6 luni.

În acest timp, ei vor fi monitorizați de specialiștii de la Facultatea de Medicină și farmacie Oradea, Spitalul Clinic Municipal Oradea, Centrul de transfuzie Sanguină Bihor, se vor efectua măsurători antropometrice, evaluări și teste comportamente alimentar, scanări ecografice directe ale stratului adipos și muscular, testări de statică vertebrală, testări de imagine corporală, testări psihologice.

Kinga Sebestyen are alături în acest proiect medici apreciați, precum Dr. Olivia Ligia Burtă, medic primar medicina de laborator, conferențiar la Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea, șef lucrări Dr. Dorina Maria Fărcaș, medic primar recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, Dr. Alin Iova – medic medicină generală, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportivă și lipoterapie.

Cei care vor să urmeze programele create de Kinga Sebestyen pentru acest studiu și a beneficia de efectele pozitive ale acestora se pot înscrie până la jumătatea lunii ianuarie prin email la fatburning@kingasebestyen.com.

După realizarea studiului amănunțit, denumit “KAPO program medical de preventie ‘SĂNĂTATE PE GHETE ‘“, ce va demonstra beneficiile medicale ale ghetelor rebound, se va înființa la Oradea un centru pilot, unic în Europa de Sud-Est, care va colabora cu instituții apreciate (Universitatea din Oradea, Spitalul Clinic Municipal Oradea, Centrul de Transfuzie Sanguină Bihor, Inspectoratul Judeţean Școlar) şi profesionişti cu interes în acest domeniu.

Studiul va dovedi că, prin programele pe ghete rebound recomandate de Kinga Sebestyen se pot crea/ preveni/schimba obiceiurile, comportamentele de risc legate de stilul de viață și diferite boli, indiferent de sex sau vârstã.

Pentru a veni in ajutorul generației tinere, în scopul prevenției creșterii riscului de îmbolnăvire, se va lansa ulterior un set de programe de reabilitare și recuperare pe ghete pentru spitale, şcoli, grădinițe, centre de reabilitare și săli de fitness. În plus, se vor organiza, la nivel naţional şi internaţional, evenimente ştiinţifice şi sportive, având ca şi temă de interes promovarea programului de sănătate “KAPO program medical de preventie ‘SĂNĂTATE PE GHETE ” și se vor forma noi specialiști care vor lucra cu publicul larg în vederea prevenției sau a tratării afecțiunilor medicale prin programele create de Kinga Sebestyen în colaborare cu medici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *