VEDETE

Fetița de 10 ani cu nume predestinat, Angela Gheorghiu, a cântat la Ateneu cu orchestra medicilor! Evenimentul a avut loc chiar de ziua puștoaicei

Fetița de 10 ani, cu nume predestinat, Angela Gheorghiu a cântat în cadrul concertului festiv de Crăciun și Anul Nou al Orchestrei Medicilor din București “Dr. Ermil Nichifor” , care s-a desfășurat la Ateneu pe data de 27 decembrie, de onomastica tatălui ei, dar totodată și de ziua ei de naștere.

A fost o onoare pentru mine să fiu de ziua mea pe scena Ateneului Român, în compania acestor oameni minunați. Mulțumesc organizatorilor, domnului Prof. Dr. Mircea Penescu, domnului Iosif Ion Prunner – dirijorul orchestrei Medicilor din România, domnului Dr. Tudor Ionescu – dirijorul Corului Vox Medicalis, colegilor de scenă -printre ei fiind și tata și unchiul, pentru încurajări și pentru toate sfaturile primite și publicului extraordinar. Iar în sală cine credeți că era? Bunica, nepoatele mele, mătușile, doamna învățătoare Claudia Matache și profesoara de canto Cristina Manoliu Săvulescu? – vă imaginați ce emoții am avut? Vă doresc un An Nou cu sănătate și prosperitate”, a scris fetița Angela Gheorghiu pe Facebook, care a cântat celebra melodie ”Stille Nacht”.

angela gheorghiu sitatal ei, de ziua ei

La doar numai 10 ani, fetița cântă la pian, pictează și are în palmares premii, inclusiv la Mamaia Copiilor. Puștoaica a făcut furori și în emisiunea lui Fuego de la TVR 2, „Drag de România mea” din data de 16 decembrie. Tiza celebrei soprane Angela Gheorghiu, e deja o vedetă în lumea copiilor. A obținut de micuță numeroase premii la concursul de interpretare de la Mamaia Copiilor, iar anul trecut a câștigat și la secțiunea Creație, alături de Luca și Sara, cu melodia „E nevoie de o schimbare”, compusă de Mihai Alexandru. Piesa beneficiază și de un videoclip în care apar cei trei copii de excepție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *