Sanatate

Gestul uimitor pe care Andreea Marin l-a făcut pentru asistenta ei. Dr. Adrian Mina i-a reconstruit Irinei întreaga dantură!

Andreea Marin i-a oferit asistentei sale ocazia să aibă, în sfârşit, dantura perfectă la care visa încă din copilărie. Irina a suferit un accident în urmă cu 26 ani, care i-a afectat poziţia şi sănătatea dinţilor.

 Ştiind de complexele pe care aceasta le-a acumulat în toată această perioadă şi de dorinţa ei de a avea un zâmbet perfect, Andreea Marin a apelat la medicul stomatolog Adrian Mina pentru a veni în ajutorul Irinei şi a rezolva problemele medicale şi estetice. A fost un cadou neaşteptat pe care l-a oferit în avans pentru ziua acesteia de naştere, 21 decembrie.
 “Irina este născută pe 21 Decembrie, eu sunt născută pe 22 Decembrie. Ne-am întâlnit printr-un aranjament al sorţii şi lucrăm tare bine împreună. Am avut până şi în copilărie probleme similare legate de dinţi, de zâmbet. Eu am căzut alergând şi m-am lovit pe scările din faţa blocului, iar Irina are o poveste similară. M-am gândit să-i fac o surpriză de ziua ei şi să-i redau plăcerea de a zâmbi. Am apelat la un partener de încredere, medicul stomatolog Adrian Mina, şi am fost astfel convinsă că Irina mea e pe mâini bune”, spune Andreea Marin.
Transformarea estetică a danturii Irinei s-a realizat în mai puţin de 24 de ore.
 e-am apucat de şlefuit dinţii la 10 dimineata, iar la ora 11 noaptea toată lucrarea era gata. Irina a stat pe scaun doar o oră. Am folosit  un aparat de ultimă generaţie ce scanează zona pe care se lucrează, ia amprenta virtuală pentru ca apoi o imprimantă 3D să frezeze la perfecţie coroana necesară, în doar câteva minute.
irina-adrian-mina-andreea-marin
Ne-am revăzut a doua zi şi, în doar 60 de minute, toată lucrarea a fost montată şi cimentată, iar viaţa Irinei este acum complet schimbată”, explică medicul Adrian Mina.
Irina, asistenta Andreei Marin, se poate lauda cum cu un zâmbet de Hollywood.

“De câteva zile zâmbesc întruna. Este incredibil ceea ce mi s-a întâmplat. Este surprinzător ce pot face tehnologia şi profesioniştii. În mai puţin de 24 de ore aveam 10 faţete şi coroane şi acest zâmbet larg, pe care mi l-am dorit toată viaţa. Le mulţumesc din suflet Andreei şi medicului Adrian Mina pentru tot ceea ce au făcut pentru mine”, declară Irina.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *