VEDETE

CRĂCIUN DE POVESTE ALĂTURI DE PAUL SURUGIU-FUEGO LA TVR 2!

La 15 ani de la lansarea melodiei ”Împodobește, mamă, bradul”, Paul Surugiu-Fuego rememorează momentul lansătii videoclipului încare apar părinții săi ”adoptive”, Irina loghin și Gheorghe Turda în emisiune sa de Crăciun, ”Drag de România mea” de la TVR 2.

Mama adoptivă a lui Paul Surugiu-Fuego (42 ani), Irina Loghin (79 ani), care apare în videoclipul celebrei piese  a artistului, intitulată ”Seară de Crăciun”, dar mai cunoscută drept ”Împodobește, mamă, bradul”, va fi prezentă în emisiunea de Crăciun a artistului, ”Drag de România mea” de la TVR 2, unde va fi și ”tatăl” artistului, Gheorghe Turda. Atât Irina Loghin, cât și Gheorghe Turda au acceptat în anul 2002 să fie părinții lui Fuego în acest clip, care, între timp a devenit o piesă de referință pentru interpret. După ce timp de 11 săptămâni a premiat mari nume ale culturii noastre, ale sportului sau ale artei, Fuego vine cu o ediție specială de Crăciun, pe 23 decembrie, de la ora 15.00, urmând ca ediția să fie difuzată și în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 13.00. După cum era de așteptat, artistul va împodobi bradul la Televiziunea Română. Și nu oricare brad, ci chiar cel din curte, având alături de el, supriză, eroii poveștii care l-a consacrat în ani, cu celebra melodie, devenită deja folclor urban. Așadar, ne vor colinda împreună cu Fuego, artiștii Irina Loghin și Gheorghe Turda, cei trei povestind despre celebra piesă ÎMPODOBEŞTE, MAMĂ, BRADUL!

De asemenea, un alt colindător special, care aduce colindul tradițional, într-o incursiune în tradiție, este omul cu violoncelul, minunatul artist Adrian Naidin. Un moment emoționant va fi și exclusivitatea ediției – premierea lui CORNEL CONSTANTINIU, care pășește într-o televiziune, după mai bine de șase ani, doar în emisiunea celui ce i-a fost alături de atâtea ori. Cornel Constantiniu va plânge, va avea parte de suprize și-i vom putea reasculta muzica interpretată magistral de Fuego și trupa Supermarket.

fuego, cornel

De asemenea, Adrian Daminescu are un cântec special de sărbători, precum și un cutremurător duet alături de Paul Surugiu! La toate acestea se adaugă și trei premiere noi din partea lui Fuego, piese de cel mai recent album al său – “COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI!” Atmosfera va fi una de sărbătoare, cu ormanente spectaculoase, efecte speciale, îngeri și multă căldură. Într-adevăr, o poveste cu și despre Crăciun, în ajunul sărbătorii, pe data de 23 decembrie, duminica, începând cu ora 15.00, pe TVR 2 și în reluare seara, după ora 00.00, pe TVR 2 și TVR HD, dar și pe 26 decembrie, de la ora 13.00, tot pe TVR 2. De asemenea, alături de Fuego veți putea petrece și în noaptea dintre ani, la un super Revelion, pe TVR 2, de la ora 23.00, la FUEGOVELION, împreună cu cei mai iubiți artiști români!

irina, fuego, turda

„Drag de România mea!” este show-ul de divertisment cultural care a reușit să fie revelația toamnei pe posturile de televiziune. Emisiunea ce este difuzată în fiecare duminică, pe TVR 2, fiind prezentată de Paul Surugiu-Fuego, reușește să îmbine armonios spectacolul cu valorile, cultura cu acel soi de frumusețe a artei, cu muzica specială a românilor. Este un produs 100% românesc, iar Paul Surugiu ne arată valorile de care îi este drag, într-o frumoasă și armoniosă poveste a exemplelor, a adevăratelor modele ale României.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *