VEDETE

Cum a decorat Ela Crăciun casa în așteptarea lui Moș Crăciun

Ela Crăciun a transformat camera de zi a casei sale într-un mod cu totul special în așteptarea lui Moș Crăciun. Alături de cei doi copii ai săi, Alex și Alesia, dar și alături de sora ei, Ana, vedeta a transformat șemineul într-un mod spectaculos, ținând cont că pe acolo urmează să ajungă, conform tradiției, Moș Crăciun, încărcat cu darurile pentru întreaga familie.

Astfel se face că șemineul a fost acoperit cu crenguțe de brad, globuri, sfeșnice cu lumânări și instalații cu luminițe strălucitoare. Urmează, zilele acestea, bradul de Crăciun.

“Pentru noi, tot ce înseamnă decorațiuni de Crăciun trebuie să fie un moment special. De aceea am făcut acest lucru alături de Alex și Alesia, dar și de sora mea. Crăciunul e o sărbătoare a familiei și am vrut să simțim atmosfera magică a acestuia. Așa că am stat împreună, am ascultat muzică de Crăciun și am mâncat turtă dulce în timp ce redecorăm.

Am ales să decorăm șemineul din zona în care luăm cina în fiecare seară. E locul în care petrecem cel mai mult timp împreună și noul decor ne face să simțim mai bine atmosfera sărbătorilor de iarnă. Anul acesta am optat pentru combinația verde-argintiu și ne place mult rezultatul final.

Toate cumpărăturile le-am făcut de la Pepco și am reușit să mă încadrez într-un buget rezonabil. Recunosc însă că mi-a fost greu să aleg pentru că magazinele Pepco sunt pline de globulețe, luminițe și ornamente care îți privirea.

M-am bucurat mult că beculețele pe care le-am ales funcționează cu baterii, pentru că nu aveam prize în zona șemineului și nici nu prea îmi place să văd fire agățate prin casă”, a scris Ela Crăciun pe blogul ei, www.elacraciun.ro, unde a postat și filmulețul în care apare, alături de membrii familiei sale, decorând șemineul, într-o adevărată atmosferă de sărbătoare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *