VEDETE

Ce face Kinga Sebestyen, pe lângă Kangoo Jumps, ca să arate perfect

Kinga Sebestyen își întreține silueta nu doar prin Kangoo Jumps, sportul pe care l-a făcut celebru în România și în alte țări din Europa, ci și printr-un alt sport pe care îl face în special atunci când locuiește în Spania sau când se află în vacanță în destinații calde.

Este vorba de SUP, prescurtare de la Stand Up Paddle, un sport de apă care presupune să stai în picioare pe o placă deasupra apei și să vâslești ținându-ți în acest trip echiliibrul. Acesta se poate urma pe orice tip de apă (mare, lac, râu, piscină), atât timp cât nu sunt valuri puternice. Acest tip de activitate lucrează toți mușchii corpului, tonifiind silueta și, în plus, are avantajul de a te relaxa și a te deconecta de problemele de zi cu zi.

Kinga Sebestyen locuiește, cel puțin o săptămână pe lună în Alicante, Spania, unde se află sediul mamă al companiei sale, și profită de fiecare dată când are timp liber, să alerge pe promenadă cu ghetele rebound în picioare, ori să facă SUP și să se aventureze pe apa Mării Mediterane.

Sunt cele două activități care o relaxează și îi și întrețin silueta deja consacrată.

„Practic SUP de jumătate de an. Este o relaxare pentru mine, o deconectare maximă. Stau chiar și 2-3 ore pe apă. Când nu am des antrenamente pe ghete de 3-4 ori pe săptămână, mă antrenez pe paddle. Îmi lucrează toată musculatura, brațele, spatele, picioarele, pentur că îmi mențin tot timpul echilibrul din abdomen, ca și la Kangoo Jumps. În plus, respir și aer curat, aerul sărat al mării, care îmi face foarte bine la corzile vocale în această perioadă când sunt nevoită să țin pauză vocală cinci ore pe zi”, spune Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen arată incredibil de bine la vârsta 44 de ani ai săi, are un corp perfect, fără urmă de celulită, un abdomen plat, cu pătrățele, coapse și posterior perfect tonifiate.

Meritul îl au cei aproape 20 de ani de sport practicat aproape zilnic și programul pe care l-a inventat, Fat Burning By Kinga, care o menține în formă și cu care a reușit, de altfel, să ajute mii de oameni să slăbească. Inclusiv fiica ei, Sugarka, a slăbit peste 60 de kilograme cu acest program.

La înălțimea de 1,70 m, Kinga Sebestyen are 53 kilograme.

Kinga nu este singurul exemplu de reușită în acest sens. La orele ei vin și femei de peste 50 de ani care ajung să aibă o siluetă invidiată chiar de fiicele lor.

Kinga Sebestyen este cea care a făcut fenomenul Kangoo Jumps celebru în multe țări din lume, a lucrat cu mari vedete internaționale, printre care si Kim Kardashian, este distribuitor al celebrelor ghete Rebound, și lansează noi generații de instructori de Kangoo Jumps acreditați. Antrenoarea a ajutat mii de oameni să slăbească prin intermediul programului său Fat Burning, ce se desfășoară în multe săli de sport din țară (www.kangooclub.ro).

kinga-sebestyen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *