Cum a ajutat Kinga Sebestyen o maratonistă să scape de durerile articulațiilor

Kinga Sebestyen a ajutat, de-a lungul carierei, zeci de mii de oameni să slăbească și să ajungă într-o formă fizică excelentă, prin sesiunile de sport pe ghete rebound, pe care le-a ținut în România și în țări de pe trei continente.

Cea care a făcut faimos fenomenul Kangoo Jumps peste tot în lume, și a lucrat chiar și cu Kim Kardashian, a ajutat inclusiv persoane cu probleme de sănătate să scape de dureri și să își îmbunătățească starea fizică. A fost cazul, spre exemplu, al unei femei care a participat la multe maratoane și triatloane și care s-a pricopsit cu dureri la genunchi și șolduri, ori în zona toracelui, iar tensiunea era din ce în ce mai scăzută. Nu a mai făcut mișcare de ani buni pentru a-și proteja, credea ea, articulațiile.

Starea generală de sănătate însă se agrava, a început să ia în greutate, astfel că a apelat la Kinga Sebestyen pentru a face din nou mișcare fără a mai avea durerile zilnice la articulații. A intrat în programul acesteia, Fat Burning, și a putut face sport pe ghetele rebound fără a mai avea dureri în zona articulațiilor. Antrenamentul i-a remolat corpul și a reechilibrat starea de sănătate.

“De-a lungul vieții am participat la o mulțime de concursuri precum maraton sau triatlon, unde am câștigat și primul loc. Am avut apoi de luptat cu probleme emoționale și de sănătate. Îmi uram locul de muncă și tot timpul mă simțeam copleșită de probleme. În fiecare zi aveam dureri la genunchi și șolduri când alergam sau mergeam pe asfalt, probleme toracice și tensiune scăzută. Am apelat la Kinga pentru a intra în programul ei și a face sport pe ghete. Nu am mai simțit niciun disconfort la articulații pentru că ghetele cu arcuri atenuează impactul cu solul, mușchii au redevemit activi,  iar tensiunea arterială a revenit la normal. Din proprie experiență pot spune că, chiar dacă ce aș fi alergat 10 Km, nu aș fi ars atâtea calorii ca după un antrenament de 30 minute la Kangoo Jumps. După antrenamente, am fost surprinsă să constat că nu mai am nici un fel de durere în genunchi, sunt plină de energie și nu simt decât bună-dispoziție. Mi-a dat atât de multă satisfacție încât am absolvit cursul de formare și am devenit instructoare, pentru ca, la rândul meu, să pot ajuta și eu persoanele cu probleme asemănătoare mie”, declară Timea Demeter.

Kinga Sebestyen explică de ce ghetele pe care, la rândul ei, sare de mai bine de zece ani, protejează articulațiile.

„Ghetele au avut de la bun început rol de recuperare și de protecție a coloanei și a articulațiilor. Au fost perfecționate constant,  ajungând acum la a patra generație, XR3.  Șocul impactului cu solul este redus în proporţie de până la 80%. Mișcarea pe ghete crează senzaţia de imponderabilitate ce urmează unei sărituri de pe trambulină, senzaţie care este nu doar intensă şi incitantă, dar permite și reducerea considerabilă a uzurii articulaţiilor. Ghetele pot fi folosite și de copii de la vârsta de 4 ani. Persoanele cu disabilităţi, incapabile de a alerga, ca şi consecinţă a unor afecţiuni la nivelul genunchilor sau a unor afectiuni articulare, au redevenit apte pentru sport datorită Kangoo Jumps. Dezvoltă musculatura şi îţi conturează silueta în mod natural, previne problemele cardiovasculare, încetineşte procesul de îmbătrânire, reduce stresul, stimulează sistemul limfatic și cel imunitar.

Este însă foarte important ca ghetele să fie originale, de pe www.kangooclub.ro pentru că cele din comerț sunt, de cele mai multe ori, contrafăcute ori produse în China și sunt de proastă calitate, nu au flexibilitate și pot deveni periculoase. Un produs de cinci ori mai ieftin decât originalul nu poate avea o calitate asemănătoare. De asemenea, orele de sport trebuie făcute cu instructori acreditați de mine, pentru a garanta calitatea și siguranța sesiunilor”, declară Kinga Sebestyen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *