Gheorghe Zamfir, de pe marile scene ale lumii, vine acasă, în orașul natal! Ce elevă talentată are celebrul naist

Gheorghe Zamfir revine pe o scenă importantă din orașul său natal. Celebrul naist care a cântat pe toate scenele mari ale lumii, le va cânta duminică celor din Găești, alături de Orchestra Fraților Cazanoi.

Gheorghe Zamfir (77 ani) va cânta în orașul natal, Găești  la evenimentul „Centenar-Găeşti-România”, ce se va desfășura la  Casa de Cultură „Dimitrie Stanciu” din localitate, în perioada 26-28 octombrie, începând cu ora 19.00. Celebrul naist va susține un recital în ultime seară de spectacol, respectiv duminică, 28 octombrie 2018, alături de Orchestra Fraților Cazanoi, un grandios program folcloric, menit să ne poarte, la ceas de aniversar, prin toate zonele țării. Artistul este căsătorit cu  solista de muzică popularăNicoleta Beca, mai tânără ca el cu 44 de ani.

eleva zamfir, fueo

 Pupila lui Zamfir, invitata lui Fuego

Gheorghe Zamfir a descoperit de-a lungul timpului numeroși tineri talentați. Duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, pulila sa, Mădălina Lupu va fi invitata lui Paul Surugiu-Fuego la emisiunea ”Drag de România mea”. ”Pregătim a patra gală în care celebrăm România, cu bune și rele, cu oamenii ei valoroși și tinerii care au dreptul să lupte și să zboare. În partea a doua a emisiunii celebrăm BASARABIA, pământul frate cu noi, alături de oaspeți de seamă. Surprizele se vor ține lanț, iar Paul Surugiu o va prezenta duminică pe minunea descoperită și promovată chiar de el, elevă a marelui Gheorghe Zamfir, un copil excepțional, naista MĂDĂLINA LUPU. Mădălina e un copil ambițios, o elevă eminentă și un virtuos instrumentist, cântând la zece instrumente! Va face show adevărat la noi în platou, aducând emoția în casele voastre, alături de Paul. Ea provine dintr-o familie deosebită, tatăl său fiind preot în județul Argeș”, anunță echipa de la ”Drag de România mea”.

eleva zamfir alta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *