Ana-Maria Barnoschi, aparitie spectaculoasa la “Vulturii de Noapte”

Giani Kirita: “Cand vad o femeie frumoasa, fac ca un leu … fara coama, bineinteles!”

 Ana-Maria Barnoschi, Biu Marquetti, Vulturii de Noapte

In aceasta seara, de la ora 23:15, Catalin Cazau, Giani Kirita si Victor Slav isi invita telespectatorii la o noua editie “Vulturii de Noapte”, care te pregateste de weekend! Muzica antrenanta, adevarate dive invitate in platoul emisiunii, dansuri nebune, acestea sunt cateva dintre ingredientele noptii.

Cu o voce spectaculoasa, exotica Biu Marquetti ne ofera un spectacol pe cinste, la “Vulturii de Noapte”, show imbogatit cu o reprezentatie exceptionala a dansatoarelor artistei cubaneze.

Indiscutabil, insa, cea atrage atentia tuturor este frumoasa Ana-Maria Barnoschi. Cu un look exotic, cu o tinuta extrem de provocatoare si in ritm de dans ametitor, frumoasa Ana-Maria nauceste auditoriul. In mod special, Giani este afectat, la propriu, de aceasta aparitie.

“Cand vad o femeie frumoasa, fac ca un leu … fara coama, bineinteles!”, se justifica Giani.

Incurajat de catre colegi, Giani incearca sa ii arate Anei-Maria cum face “un leu fara coama”, insa vulturul are parte de o mare surpriza din partea invitatei sale. Ana-Maria face o miscare care il pune, la propriu, la pamant, pe Giani, acesta necesitand ajutor din partea celorlalti Vulturi, Catalin si Victor, pentru a se repune pe picioare.

Invitati unul si unul, atmosfera extraordinara, spectacol unic, dans, distractie si foarte multe surprize, acestea sunt cuvintele de ordine ale show-ului “Vulturii de Noapte”, prezentat de Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav, la “de la ora 23:15.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores