EVENIMENT

Un nou sezon „Mireasa din Istanbul”, in curand, la Kanal D!

Ozcan Deniz si Asli Enver, actorii care interpreteaza rolurile principale in aceasta productie de succes, se pregatesc de reintalnirea, pe micile ecrane, cu publicul din Romania

Cel de-al doilea sezon al serialului de succes „Mireasa din Istanbul” (original: „Istanbullu Gelin”), cu Ozcan Deniz  si Asli Enver in rolurile principale, va incepe in curand, la Kanal D! Povestea de dragoste tumultuoasa dintre Sureyya (Asli Enver) si charismaticul om de afaceri Faruk continua cu noi intamplari dramatice menite sa le puna celor doi iubirea la incercare. In ultimul episod al sezonului trecut, Sureyya si Faruk primisera o veste cumplita din partea medicilor. Trecutul ii bantuia pe cei doi, iar tanara luase o decizie radicala, realizand ca Faruk ar putea sa iubeasca pe altcineva.

Cu un scenariu alert, beneficiind de jocul unor actori foarte talentati si abordand tema diferentelor uriase de mentalitate dintre doua lumi ce par greu de conciliat, serialul „Mireasa din Istanbul” va continua sa tina milioane de romani cu sufletul la gura.

„Asteptam cu nerabdare reintalnirea cu publicul din Romania, le multumim tuturor ca ne primesc cu atata bucurie in casele lor. Sunt sigur ca aceste noi episoade ii vor impresiona pe telespectatorii romani, iubirea dintre Faruk si Sureyya are propriile reguli, dar multi dintre cei care vor privi serialul se vor regasi in povestea lor…Cei doi trebuie sa lupte pentru dragostea lor, asa cum trebuie sa facem cu totii in vietile noastre”, a spus Ozcan Deniz.

Actor, canteret si regizor talentat, cu un succes urias in Turcia, Ozcan Deniz si-a facut usor loc si in inimile telespectatorilor din Romania, dupa ce acestia au avut ocazia sa il urmareasca si in productia de succes „Ziua in care mi s-a scris destinul” , difuzata tot de Kanal D. Asli Enver este, de asemenea, o actrita foarte apreciata in Turcia, si a cucerit prin naturalete si talent actoricesc.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *