VEDETE

Silvia Dumitrescu, despre poveștile de iubire din viața sa, la ”Totul pentru dragoste”

Îndrăgita cântăreață Silvia Dumitrescu vine astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, unde vorbește despre poveștile de iubire din viața sa, cu urcușuri și coborâșuri.

Artista este căsătorită de 25 de ani cu chitaristul Florin Ochescu, împreună cu care are un băiat pe nume Iulian, în vârstă de 24 de ani. Soțul său, cunoscut ca membru al trupelor Sfinx, Iris sau Holograf, mai are un băiat de 35 de ani dintr-o relație anterioară cu o altă mare cântăreață, Dida Drăgan.

Ceea ce puțini știu este că Silvia Dumitrescu a mai fost căsătorită înainte, primul său soț fiind Mircea Dumitrescu, un cântăreţ cunoscut în perioada anilor ’80, cu care artista a urcat de multe ori pe scenă. Mariajul celor doi a durat foarte puțin ca urmare a faptului că acesta era extrem de violent. Silvia a fost nevoită să-i poarte în continuare numele pe scenă, deoarece așa se făcuse cunoscută încă de la debutul său în muzică, însă artista își amintește cu regret de acea perioadă.

Despre cum este viața ei în prezent și cum reușește să-și păstreze tot timpul energia și autenticitatea, Silvia Dumitrescu povestește, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”.

Tot astăzi, Mirela Vaida o va avea invitată în platou pe Monica Bunaciu Curt. Este o femeie care a învins leucemia și care a decis să ajute și alte persoane care se luptă cu această boală. Astfel, l-a cunoscut pe bărbatul vieții ei, acesta suferind de aceeași afecțiune.

Cum reușesc cei doi să trăiască purtând mereu teama în suflet că boala ar putea reveni și cum își găsesc energia să ajute și alte persoane care se confruntă cu aceleași probleme, telespectatorii vor vedea astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *