Calatorii

Fotografii fabuloase cu Olga Bălan din Grecia! Ce a făcut actrița în vacanță

Olga Bălan a petrecut o vacanță de neuitat în Grecia, alături de iubitul ei, Dragoș Zaharia. Și, dacă sunteți curioși să aflați cine este Dragoș, ei bine, el este un reputat fotograf și grafician, care a realizat cele mai frumoase imagini din locurile pe care le-au vizitat.

Olga Bălan și Dragoș Zaharia au ținut să se fotografieze pe pontonul de la bisericile din Porto Lagos, de pe Lacul Vistonida, ce aparţin de Mănăstirea Vatopedu de pe Muntele Athos,

olga, a revazut bisericile de la porto lagos, singuraolga, manastire

apoi au văzut Catedrala din Alexandroupoli, au admirat peisaje inedite și situri arheologice pe Insula Samothraki, apoi au vizitat Maronia, Komotini și minunatul oraș Kavala.

olga samuthrakiolga, limnos 2olga si dragos faina rolga, kavala cred

Aici, Olga și Dragoș au făcut baie în mare în Kavala, dar au cumpărat vin, ulei de măsline și suveniruri.

olga, limnosolga si dragos, limnos faina

Cei doi au descoperit cu acest prilej și o nouă destinație, Insula Lemnos sau Limnos, cum mai este denumită, cu o insula greceasca situată în partea de nord a Mării Egee. Insula Lemnos este faimoasa pentru brânza feta și pentru mierea produsă în această zănă, dar mai ales pentru vinul alb. Tot aici ai ocazia să vezi situri arheologice, iar la unul dintre ele, situat pe malul mării, au realizat și o ședință foto.

olga cu dragos, limnosolga, limnos 2

Fotografii: Dragoș Zaharia

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *