VEDETE

Manuela Hărăbor, apariție spectaculoasă în haine neoetnice!

Într-un cadru de poveste, actrița Manuela Hărăbor a fost protagonista unui shooting în care a îmbrăcat câteva creații neoetnice IIANA. Hainele au fost special create pentru ea, fiind o încântare să le poarte nu doar pentru câteva fotografii, ci și pentru evenimentele importante sau în viața de zi cu zi. „Ne bucură și ne onorează colaborarea cu frumoasa „Pădureanca”. Iubește produsele tradiționale românești, iar piesele neoetnice au fost special concepute pentru personalitatea ei. Știm că româncele și nu doar ele sunt tot mai mult atrase de tradițional, și dacă o ie nu o porți purta cu orice ocazie, o piesă neoetnică ce îmbină tradiționalul cu modernul va fi întodeauna ușor de adaptat ținutei”, ne-a mărturisit Alina Isakovic, managerul IIANA.
 
Printre produsele pe care Manuela Hărăbor le-a îmbrăcat ne-a atras atenția o spectaculoasă piesă vestimentară ce îmbină cu succes elementele arhaice românești cu designul și croiala modernă. Vesta Arhaic-Modern are o croială “nonconformistă”, cu partea de sus căptușită și ornamentată cu amansuri din jacquard etnic țesut și ciucuri de mătase lucrați manual. Partea de jos a vestei este formată dintr-un clos asimetric petrecut și despicat la spate. Vesta este înnobilată cu 70 de ciucuri de mătase lucrați manual, poziționati pe față și pe spate”, a adăugat Alina Isakovic. (foto 1 și 1.1)
 
La mare căutare în acest sezon sunt și pieptarele, așa că un alt produs ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei este cămașa cu pieptar integrat, o piesă modernă inspirată din portul arhaic transilvănean. (foto 2)
 
Pieptarul boieresc este o piesă inspirată din veșmintele arhaice ale boierilor români. Pieptarul poate fi purtat cu o rochie, o cămașă sau o ie românească. (foto 3)
 
De asemenea și bluza Modern Vest este versatilă. Ea poate fi purtată cu o pereche de jeanși/ fustă sau pantalon elegant. Bluza are o croială lejeră, iar anchiorul și amansurile sunt ornamentate cu broderie florală și geometrică țesută. (foto 4)
 
Creatiile IIANA (www.iiana.ro), sunt piese stilizate, moderne, inspirate din folclorul românesc. Imprimeurile sunt realizate prin transfer digital și redau întocmai motivele florale și geometrice regăsite pe fotele și covoarele românești foarte vechi, iar dantela brodată înnobilează într-un stil foarte elegant creațiile folclorice.
manuela 2manuela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *