VEDETE

Nelu Ploieşteanu, primele declarații de la moartea fiului său

Nelu Ploieşteanu este dărâmat de când și-a pierdut singurul băiat. Cântărețul a vorbit pentru prima dată de la moartea fiului său, Mihăiță.

 Nelu Ploieşteanu (67 ani) a primit o lovitură dură atunci când i-a murit băiatul, Mihăiță, care a fost și singurul băiat. La o lună și jumătate de la pierderea acestuia, cântărețul a vorbit despre tragedia din familie la ”Agenția VIP”, unde a oferit primele declarații. Ploieșteanu era vizibil distrus de moartea lui Mihăiță și nimic nu pare să-l consoleze. „Simt o durere inexplicabilă care nu se mai stinge. Sunt distrus! Am pierdut tot ce aveam mai scump, nu mai am ce să pierd… Știu, copilul meu s-a născut aşa, dar au fost zile când a fost internat în care a fost mai gravă problema. A stat 19 zile în comă şi medicii s-au închinat, şi-a revenit într-o singură clipă”, a povestit Nelu Ploieşteanu. El a mărturisit că băiatul lui s-a stins din viață după ă răceală. „A fost o banală răceală… Dacă avea o altfel de îngrijire era în viaţă acum”, susține Nelu Ploieşteanu.

Fiul cântărețului a murit la la vârsta de 32 de ani. Acesta era dependent de părinții săi, fiind bolnav de tetrapareză spastică.. Mihăiţă a rămas imobilizat la pat în urma unui vaccin pe care l-a făcut în copilărie. În fiecare zi, tânărul era nevoit să ia o mulţime de medicamente pentru a se menţine pe linia de plutire. La scurt timp după ce a fost vaccinat în copilărie, medicii le-au dat vestea cumplită părinţilor, spunându-le că singurul lor fiu nu se va recupera niciodată şi va avea nevoie de atenţie specială din partea lor pentru tot restul vieţii sale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *