VEDETE

Adina Butar si Markus Schulz isi oficializeaza logodna, in Romania, chiar de ziua Dj-ului

Chiar in noaptea dintre ani, celebrul Markus Schulz o cerea de sotie pe artista romanca, Adina Butar, cea care ii este partenera de scena si viata de mai bine de 5 ani de zile. Dupa o veste atat de mare, iata ca a venit randul si cantaretei sa-i faca o surpriza viitorului ei sot. Asa ca, pe 3 februarie, de ziua dj-ului, Adina il va aduce in Romania, pentru a-si oficializa logodna si in locul ei natal, dar si pentru a concerta in Bucuresti, la Kristal Club.
Va fi o dubla sarbatoare, atat ziua lui Markus cat si anuntul catre romani asupra faptului ca cei doi se vor casatori.
Chiar de ziua lui Markus – 3 februarie, vom fi in Bucuresti, pentru show-ul nostru, din Kristal Club. Este pentru prima data cand sarbatorim, in Romania, si ne face o mare placere sa ne anuntam, aici, si logodna noastra, in fata fanilor nostri romani. Cu aceasta ocazie, vom face o vizita parintilor si rudelor mele, care asteapta cu nerabdare sa ne vada.“, spune Adina Butar.
Mai mult de atat, Markus Schulz si Adina Butar spun ca sunt foarte entuziasmati si emotionati, de nunta care va veni, si, odata cu logodna, sentimentele lor sunt si mai puternice.
Si in ziua de azi, eu una sunt tot cu aceleasi emotii, pe care le-am trait, atunci cand Markus m-a cerut de sotie. A trecut aproape o luna, dar parca a fost ieri. Ceea ce este interesant, acum, este faptul ca noi doi suntem din ce in ce mai afectuosi unul cu celalalt, si ne gandim cu mare nerabdare la nunta din vara anului viitor. Avem o relatie de mai bine de 5 ani, dar iubirea noastra creste pe zi ce trece. Daca stiam ca asa frumos va fi, dupa o logodna, cred ca-l ceream eu, intai, pe Markus!“, povesteste emotionata Adina.
La ora actuală, Markus Schulz este cel mai votat și iubit DJ din America, fiind desemnat, ani la rând, “America’s Best DJ”. În ultimii 10 ani, artistul a contopit stilurile progressive-house și trance, într-o manieră foarte creativă. Prin DJ set-urile sale, propria sa casa de discuri “Coldharbour recordings” și propria emisiune “Global DJ Broadcast”, Markus Schulz a avut un rol important în revoluționarea muzicii trance, la nivel mondial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *