Curiozitati

Surpriza, ce melodie a scris Keo in momentul in care a aflat ca va fi tata! Mihai Bajinaru, ultimul partener de scena a lui Misty, a lansat-o ieri pe piata!

In urma cu o luna, lumea artistica din Romania a ramas surprinsa de sarcina secreta a lui Misty! Frumoasa cantareata si iubitul ei, Keo, au tinut ascunsa informatia si au preferat sa mearga pe cartea discretiei!

Mai mult, artistul si-a vazut de treaba si a compus o piesa foarte frumoasa, insa cu un mesaj putin diferit fata de starea lui de spirit din acel moment! Un pic atipic, Keo a compus melodia “PA” si a tinut ca ea sa fie interpretata de Mihai Bajinaru, cel care a fost, de altfel, si ultimul partener de scena al iubitei sale, Misty! “In viziunea mea, Mihai Bajinaru este un artist cu o voce unica, speciala, ce se potriveste perfect muzicii pe care eu o compun! De aceea, am vrut ca el sa interpreteze acest cantec, care, in ciuda mesajului initial, este unul de dragoste! Depinde din ce unghi il privesti! In piesa, pana la urma, primeaza romantismul, dar si deciziile pe care, uneori, trebuie sa le iei in viata! E frumoasa si merita ascultata”, a spus Keo! Pe de alta parte, Mihai Bajinaru considera ca versurile piesei “PA” pot avea paradoxal un efect pozitiv, desi ele par, la prima vedere, unele de despartire! “Eu sunt un artist care particip la evenimente importante din viata oamenilor, in special la cele frumoase! Am luat parte la momente deosebite, cu mare incarcatura emotionala, si chiar am adus si eu, prin muzica mea, un plus de sensibilitate! Insa, cu toate acestea, de data aceasta, am incercat sa fiu altfel! Sa vin cu un alt aer prin ceea ce interpretez! Daca toata lumea incearca sa lanseze piese romantice, de suflet, care practic sunt un trend in aceasta zona a legaturilor sentimentale in ultima vreme, eu am dorit sa risc cu melodia mea, care se intituleaza simplu “PA”! Prin versurile ei, am vrut si vreau sa demonstrez ca orice sfarsit poate avea un nou inceput, mai frumos si, poate, mai potrivit pentru fiecare om in parte”, a declarat Mihai Bajinaru. Filmarile clipului, realizate de regizorul Mihai Laz, au durat 24 de ore, insa totul a fost ca la carte si extrem de profesionist! “Am inregistrat o zi intreaga. Ulterior, dupa ce am filmarile, am mai decis sa tragem cateva cadre, pentru ca ne trebuia un apus de soare frumos. Un rol important in starea mea pentru filmari l-a avut si fata din clip, Angie Sutru, care s-a dovedit a fi o adevarata profesionista. A jucat perfect, s-a integrat in rol si m-a completat! De altfel, intreaga echipa a fost la inaltime. Mihai Laz a coordonat practic totul si a regizat in detaliu acest clip, iar lui Keo ii multumesc pentru piesa superba pe care mi-a scris-o, la fel si managerului Radu Groza, care m-a sustinut in acest proiect!”, a conchis cantaretul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *