EVENIMENT

Doi artiști de la noi sunt invitați încă de pe acum să cânte în Israel la Revelionul 2019

alina si romeo la ierusalimhaiducii si alesis r

Alina și Romeo de la Alesis sunt antamați încă de pea cum pentru anul următor să le cânte românilor din Israel. Acest lucru este posibil în urma show-ului pe care l-au susținut la un festival de la Marea Moartă la final de an.

 Alina și Romeo de la Formația Alesis au cântat la un festival organizat la un hotel de lux de la Marea Moartă pentru românii din Israel. Cei doi soți au fost însoțiți de patru dansatori și au avut un succes nebun. Artiștii le-au oferit spectatorilor un show rusesc, mexican, țigănesc, iar la final le-au cântat câteva valsuri și tango-uri. Mai mult, spectatorii au fost încântați și de piesele pe care Alina și Romeo le-au cântat în limba ebraică, moment în care au ridicat sala în picioare, iar spectatorilor le-au dat lacrimile. La același eveniment au mai susținut programe artistice și Angela Rusu și băieții de la Haiducii.

haiducii si alesis la ierusalim

Cu acest prilej, Alina și Romeo au vizitat locurile sfinte, alături de colegi de la Haiducii, aceștia fiind pentru prima dată în Țara Sfântă.  Ei s-au închinat la Mormântul lui Isus, la Grădina Ghetsimani și la Mormântul Maicii Domnului, au mers pe Drumul Crucii și au vizitat și Zidul Plângerii.

Luna viitoare, Alina și Romeo îi vor însoți într-un turneu american pe Fuego și Irina Loghin, care se află de ieri peste Ocean.

irina si alesis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *