VEDETE

Marina Voica, la “Refresh by Oana Turcu”: “Ultima oară m-am îndrăgostit anul trecut!”

Marina Voica, una dintre cele mai apreciate voci de la noi, care a intrat în sufletele românilor cu piese precum ”Și afară plouă, plouă” sau ”Într-un colț de cafenea, se poate lăuda, la cei peste 80 de ani ai săi, cu o energie debordantă. Invitată în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminica aceasta, de la 16.30, la Antena Stars, îndrăgita artistă nu s-a sfiit să vorbească deschis despre întreaga sa viaţă. Ba mai mult, aceasta i-a vorbit Oanei Turcu şi despre cel mai recent moment în care s-a îndrăgostit.

“Eu tot timpul mă îndrăgostesc de cineva!”, a glumit interpreta, care însă şi-a continuat răspunsul la întrebarea Oanei: “Când v-aţi îndrăgostit ultima oară?” cu “Anul trecut! Iţi dai seama că uite, până şi la vârsta asta ai văzut în ochii unui bărbat o admiraţie şi o privire de bărbat faţă de tine ca femeie!”, va povesti Marina Voica.

Mereu la curent cu noutăţile, Marina Voica îi va povesti Oanei că nu e deloc străină de cumpărăturile online: “Eu comand pe internet foarte mult!”, mărturisind că inclusiv încălţările pe care le-a purtat la interviu sunt comandate pe internet.

Despre secretele siluetei sale, despre ritualurile sale zilnice, dar şi despre supărările care îi mai strică zilele uneori, îndrăgita artistă va vorbi duminica aceasta, de la ora 16.30, în cadrul celei mai noi ediţii “Refreh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *