VEDETE

Experiență neobișnuită pentru jurați Delia, transformată în magician la ”iUmor”

Jurații ”iUmor” au avut parte până acum de mai multe numere de magie, unele bune, altele fenomenale, însă duminica aceasta chiar unul dintre ei are ocazia de a deveni magician.

Andrei Crăciun este magicianul care a reușit să facă liniște în studioul ”iUmor” cu unul dintre numerele sale. Concurentul a început reprezentația cu ajutorul lui Cheloo, apoi s-a mutat la colegii juratului. Crăciun i-a făcut Deliei o propunere greu de refuzat: ”Vrei să te ajut să intri în mintea lui Mihai Bendeac?”.

Bineînțeles, răspunsul a venit rapid și a fost unul afirmativ, lucru care i-a creat un ușor sentiment de panică lui Mihai Bendeac. Actorul a fost rugat apoi să își aleagă o carte de joc dintr-un pachet, iar după câteva întrebări, Delia a reușit să afle că este una de culoare roșie, apoi că semnul ar fi un romb. Și când Bendeac devenea tot mai uimit, Delia a reușit, cu ajutorul magicianului, să ghicească și numărul cărții de joc!

El a apelat la mine pentru că știa că pot. A deschis o cale de comunicare și am intrat în mintea ta”, a declarat apoi relaxată Delia.

Cum au reacționat ceilalți doi jurați, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 21.00, într-o nouă ediție ”iUmor”, la Antena 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *