Andreea Dogaru este insarcinata in 6 luni! Designerul s-a ingrasat doar 6 kg

Designerul Andreea Dogaru, cunoscuta si pentru ca multe vedete autohtone ii poarta creatiile, va deveni mama pentru prima data. Ea va aduce pe lume un baietel anul viitor. Creatoarea de moda ne-a vorbit despre sarcina, dar mai ales despre schimbarile pe care le-a facut in alimentatie in aceasta perioada speciala.

Andreea Dogaru va naste in luna ianuarie 2018. Din primavara, de cand a aflat ca este insarcinata, a fost extrem de atenta cu privire la alimentatia sa.

„Am incercat sa mananc cat pot de sanatos. In sensul ca am evitat tot ceea ce inseamna  carne din comert, am mancat mult pui, curcan chiar si carne de porc, insa de tara. Am pe cineva care are grija sa creasca pasarile 100% natural. Peste nu am putut manca, intrucat nu am suportat mirosul. Insa am avut grija sa iau vitaminele prenatale si acestea imi asigura necesarul de omega 3 si 6. Am avut noroc ca am prins lunile de vara si am avut la discretie fructe si legume. Bineinteles, si acestea tot naturale, chiar de la noi din curte. Am noroc cu mama mea, pentru ca in curte, pe langa flori, a plantat acum multi ani si pomi fructiferi de toate tipurile. Deci am avut si fructe 100% naturale. Legumele le-am procurat la fel, de la niste oameni de la tara”, a povestit Andreea Dogaru pentru tonica.ro.

Viitoarea mamica spune ca nu a poftit la ceva in mod special, insa a remarcat inca de la inceputul sarcinii ca a inceput sa consume mai multa carne decat de obicei.

„Pofte… sincer, cred ca este un mit asta cu poftele. Eu nu am avut pofta de ceva in mod special… si nici nu am facut crize la 12 noaptea daca am vazut ceva si mi s-a facut pofta. Sunt pofte la fel ca cele pe care le ai cand nu esti insarcinata. Cel putin in cazul meu. Nici portiile de mancare nu au fost mai mari. Ba din contra. De cand a crescut baiatul, mananc mai putin, presupun ca imi apasa pe stomac si, automat, nu mai pot manca atat de mult”, sustine tânăra, care s-a îngrășat doar șase kg.

andreea, gravida r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores