VEDETE

INNA stabilește un nou record pe YouTube: 2 miliarde de vizualizări pe propriul canal

În total pe YouTube (adică și pe alte canale), se apropie de 3 miliarde de vizualizări, poziționându-se pe locul 73 în lume. Ea a depășit artiști precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

De curand, artista a ajuns la 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansând artiști precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora.

https://www.youtube.com/user/InnaRomania

“Nu pot decât să fiu fericită pentru că muzica îmi este apreciată, că fanii urmăresc videoclipurile mele și că îmi ascultă piesele. Le mulțumesc și nu pot decât să îi asigur că urmează și mai multă muzică”, a declarat INNA.

Cei care intra pe canalul de YouTube INNA pot gasi: filmari de pe scenele lumii, unde artista sustine concerte, imagini backstage de la sedinte foto, filmari, viata de turneu, sesiuni live, videoclipuri oficiale, proiecte speciale, piese care au devenit hituri la nivel mondial, colaborari cu artisti precum Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee, Yandel.

INNA a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe Internet – Rock the Roof – INNA canta cu bandul pe acoperisurile celor mai inalte cladiri din cele mai mari orase din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach in Los Angeles, dar si Bucuresti, Rock the Street, Grandma Session, On the Road – imagini din turneele INNEI in toata lumea.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numarul de utilizatori de Facebook din Romania), pe Twitter peste 1.3 milioane de followers si 1.7 milioane de followers pe Instagram.

Cel mai recent single al INNEI “Ruleta” are aproape 80 de milioane de vizualizări în două luni și jumătate, un record pentru artistă.

INNA – Ruleta feat. Erik

INNA va lansa un EP cu piese in limba engleza si spaniola, o parte din ele compuse chiar de ea.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *