VEDETE

Dragoste pe platourile de filmare ale serialului “In bataia inimii”

Dragostea pare sa-i urmareasca pe protagonistii rolurilor principale din serialul “In bataia inimii”, chiar la locul de munca.

Presa din Turcia sustine ca Deniz Cakir (rol Meryem) si Oktay Kaynarca (rol Hîzîr Çakîrbeyli) formeaza un cuplu si in viata reala.

Cum frumoasa actrita Deniz Cakir (36 de ani) se numara printre cele mai dorite femei din Turcia, nu este de mirare ca presa locala speculeaza fiecare aparitie a ei in locuri publice, asociindu-i numele cu cel al unor celebritati masculine din tara sa.

“Meryem” si “Cakîr”, care formeaza un cuplu solid in serialul “In bataia inimii”, s-au lasat manati de sentimente si iata ca s-au indragostit, se pare, chiar pe platourile de filmare ale indragitei productii si, chiar daca cei doi s-au ferit cat au putut de ochii presei, paparazzii au reusit sa ii surprinda impreuna de cateva ori, in ipostaze menite sa dovedeasca faptul ca cei doi se iubesc.

Frumoasa Deniz a fost desemnata, in 2013, de revista pentru barbati „Boxer Dergisi” drept cea mai sexy femeie din Turcia, iar în 2005 ea s-a aflat in top 10 cele mai sexy femei din Turcia.

Pe Deniz Cakir (rol Meryem) si Oktay Kaynarca (rol Hîzîr Çakîrbeyli) ii puteti urmari, de luni pana vineri, de la ora 20:00, in serialul de “In bataia inimii”, difuzat la Kanal D.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *