VEDETE

Ioana Lee, românca ce dă ora exactă în moda din Washington D.C

20273386_10154888740325669_1617338412_o ioana lee washington ioana-lee

La București, Ioana Lee a purtat o geantă Louis Vuitton, pantofi Valentino și rochie Herve Leger.
La Festivalul Românesc de Film din Washington DC, Ioana a purtat o rochie Ted Baker, pantofi Yves Saint Laurent și poșetă Fendi.
În cadrul unui alt eveniment organizat la Washington D.C., Ioana Lee a optat pentru o rochie Herve Leger, geantă Chanel, încălțări Manolo Blahnik și brățară David Yurman
Născută în România, dar stabilită în Statele Unite ale Americii din 2004, Ioana Lee este o prezență constantă la evenimentele diplomatice, de caritate și de fashion din Washington D.C., de fiecare dată aflându-se în topul celor mai bine îmbrăcate invitate invitate.  
Stilul glamour elegant combinat cu personalitatea sa efervescentă nu trec niciodată neremarcate, Ioana Lee apărând des în revistele glossy și de lifestyle din Capitala americană.
Cu un simț dezvoltat pentru socializare, modă, ședințe foto și frumusețe, scriitoarea este un bun interlocutor, stăpânind arta conversației în mai multe limbi străine și pe orice subiect, de la politică, la artă sau îngrijire. Mândră de originile sale, când este întrebată despre secretele sale de frumusețe. Ioana răspunde, glumind: Având sângele românesc, ce trece prin venele mele, mi se adaugă o strălucire suplimentară ce mă face să mă ridic mai înalt și mai drept. Restul poate fi cumpărat”.
De curând, creatoarea de modă de origine rusă Iryna Mologoko, din Washington D.C. a organizat un spectacol grandios de modă la Ambasada Franței din SUA, în cadrul căreia cea mai spectaculoasă rochie, roșie din tafta cu dantelă și broderii, a fost purtată de Ioana Lee. Ioana Lee este admiratoare a brandurilor Louis Vuiton, Valentino, Herve Leger, Givenchy, Yves Saint Laurent sau Prada.
A experimentat toate stilurile de viață
În cele trei cărți scrise de ea, scriitoarea Ioana Lee (44 de ani) povestește cu lux de amănunte stilurile de viață pe care le-a experimentat de-a lungul vieții sale. Născută în România, într-o familie cu stare bună, Ioana s-a măritat prima oară la vârsta de 25 de ani cu un aristocrat japonez, lucru ce a propulsat stilul ei de viață la unul extravagant și luxos, unde pentru o masă în oraș cheltuia și 1000 de dolari. Cea de a doua căsnicie, cu un funcționar american, a purtat-o la începutul anilor 2000 în Statele Unite, primii ani petrecuți peste Ocean fiind cei mai grei din viața sa. În cea de a doua carte autobiografică scrisă, “Coșmarul american”, Ioana Lee povestește “Am încercat tot ce am putut, mai puțin spălat de toalete, asta n-aș fi putut să fac. Încă mai aveam acea mândrie europeană și aerele nipone de fostă aristrocrată bogată”. Scriitoarea se simțea atât de singură, neajutorată și nețeleasă încât a fost la un pas să devină o altă victimă a depresiei, boala secolului XXI: “Am hotărât să îmi aleg o moarte frumoasă și demnă care nu ar fi trebuit să lase în urmă dezordine, durere, nici să fie prea șocantă”, scria Ioana Lee în “Coșmarul american”.  După cele două căsnicii ratate, Ioana și-a găsit în sfârșit sufletul pereche,  alături de un important om de afaceri din Washington D.C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *