ȘTEFAN BANICĂ, “PICAT DIN LUNĂ” TURNEU NAȚIONAL 2017

În lunile octombrie și noiembrie, Ștefan Banică va efectua un turneu de amploare, care va cuprinde 11 orașe din România, plus Chișinău, pe 9 noiembrie. Turneul din acest an va promova cel mai nou material discografic semnat Ștefan Banică  „Picat din luna”, cel de-al șaisprezecelea album de autor din cariera impresionanată a artistului, de peste trei decenii. Este un album complex, surprinzator, elaborat, cu surprize muzicale inedite.

Turneul național „Picat din lună” / Ștefan Bănică va cuprinde următoarele orașe:
 
23 octombrie – PITEȘTI, Casa de Cultură a Sindicatelor
24 octombrie – CRAIOVA, Sala Polivalentă     
25 octombrie – TIMISOARA, Sala Sporturilor „Constantin Jude”   
26 octombrie – ORADEA, Teatrul de Stat
30 octombrie – RÂMNICU VÂLCEA, Sala Sporturilor „Traian”
31 octombrie – BRAȘOV, Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”          
01 noiembrie – PLOIEȘTI, Sala Sporturilor „Olimpia”           
02 noiembrie – CONSTANȚA, Sala Sporturilor           
03 noiembrie – GALAȚI, Sala Sporturilor „Dunărea”  
06 noiembrie – BACĂU, Teatrul de Vară „Radu Beligan”
07 noiembrie – BUZĂU, Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”    
&
09 noiembrie – CHIȘINĂU, Palatul National
 
Toate spectacolele încep la ora 19:30, iar concertul de la Chișinău la ora 19:00.
Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro. 
Informații: 0745.171.770, 0723.531.330
 
Pentru acest turneu a fost concepută, în premieră, o categorie specială de bilete: Golden Circle (VIP). In cadrul acesteia, va fi pus în vânzare un număr limitat de bilete – 100 bilete Golden Circle (VIP) cu valoarea de 150 lei pentru fiecare spectacol din cadrul turneului național al lui Ștefan Banică. Spectatorii care vor achiziționa aceste bilete, vor beneficia de un pachet special: acces la concert în sector preferențial Golden Circle, întâlnire cu Ștefan Banică în backstage și vor primi noul album „Picat din luna” și o fotografie cu autograful artistului.
 
Actor, compozitor, interpret, regizor, producător, moderator tv, cu o carieră de peste 30 de ani, Ștfean Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiti artiști din România. A înregistrat adevărate recorduri cu ocazia Concertele sale dșe Crăciun – peste 63 de concerte sold out la Sala Palatului – cea mai longevivă și complexaă producție muzicală din România, cu o tradiție de peste 15 ani. Ele este cel care deschis drumul producțiilor și proiectelor muzicale de amploare din România. A lansat 15 albume de autor, premiate cu 5 Discuri de Aur și 2 Discuri de Platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale de mare succes lansate, cu peste 30 de roluri în film și teatru și cu nenumărate alte premii și distincții ce i-au recompensat activitatea artistică și care vin în completarea palmaresului său impresionant, Ștefan Banică reprezintă un veritabil brand în show-biz-ul românesc.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *