VEDETE

PAUL SURUGIU-FUEGO: „AM O VIAȚĂ FRUMOASĂ ȘI UȘOARĂ!”

paul surugiu-fuego r altapaul surugiu fuego 2 r

L-am provocat pe Paul Surugiu-Fuego să ne spună cum arată o zi din viața sa, cum se simte acum, după ani și ani de sacrificii și muncă, ce pregătește pentru viitorul apropiat și mai ales, unde-și propune să plece în vacanță în vara aceasta:

“ Dragii mei, n-am făcut niciodată mare caz cu statutul meu. Sunt artist, dar ca oricare om, am muncit pentru ceea ce am realizat. Firește că nu mă plâng, pentru că ar fi absurd să fac asta și pentru că eu, cu toate problemele mele, am o viață ușoară și mă consider un privilegiat al sorții. Voi m-ați provocat să vă spun cum arată o zi din viața mea!

Păi e simplu – am un un program agitat de ani de zile și mă trezesc la ora 11-11.30, apoi programul se diversifică în funcție de ziua săptămânii. Dacă e weekend am spectacole și evenimente, urc direct în mașină, îmi petrec zilele pe drumuri ( am făcut în anii aceștia milioane de kilometrii ). Dacă nu, merg la înregistrări, pregătesc diverse proiecte, mă văd cu prietenii, noaptea pictez, mă uit la filme sau la teatru, fiind un cinefil înrăit.

Mai mult că, în viitorul apropiat, pregătesc o serie de evenimente cu tablourile mele, vernisaje unice pe care le gândesc în detaliu pentru septembrie. Noi artiștii muncim, sigur că facem sacrificii enorme, dar viața noastră, dacă ne place ce facem, este mult mai simplă decât a multora. Și spun asta cu toată asumarea unui om care s-a chinuit, dar care a ajuns să înțeleagă că este un răsfățat al sorții din multe puncte de vedere.

Artiștii au si dublă răsplată pentru munca lor – cea firească și cea în aplauze, care-i minunată! Nu știu despre alții, dar eu îmi păstrez mintea limpede și nu fac niciodată exces de zel în ceea ce privește profesia asta! Sunt un om care muncește, fără să se plângă, bucurându-se de ce are în fiecare moment!”, spune Fuego.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *