VEDETE

INNA lansează single-ul “Ruleta”, în colaborare cu Erik

După succesul piesei “Gimme Gimme”, INNA revine cu un nou single care se numește “Ruleta”, colaborare cu Erik.

INNA – Ruleta feat. Erik

Piesa a fost compusă de INNA, Erik, Breyan Isaac și Marius Dia și produsă de Marco & Seba și David Ciente, aceeași echipă care a lucrat și la single-ul anterior al artistei.

Videoclipul pentru “Ruleta” a fost filmat în România, în regia lui Barna Nemethi, cu care INNA a mai colaborat în trecut pentru “Good Time” feat. Pitbull, “In Your Eyes” feat. Yandel și “Yalla”, iar DoP este Marius Apopei.

De imaginea INNEI, s-au ocupat Adonis Enache (hair), Make-up and Beauty Studio (make-up), RDStyling ținute.

“Mă regăsesc foarte mult în această piesă, este foarte energică, e pozitivă și sper să vă facă vara frumoasă. Îmi place din ce în ce mai mult să petrec timp în studio să compun și fac echipă bună cu David Ciente, Marco & Seba”, a declarat INNA.

“Sunt foarte entuziasmat de aceasta colaborare si sunt mândru că am putut să o fac cu un artist atât de renumit și iubit de public cum este INNA. Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect superb. Va fi o experiență de neuitat. #WeGlobal, a spus Erik.

“Gimme Gimme”, single-ul lansat de INNA anul acesta, are peste 56 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar artista a susținut un turneu de promo în Chile, Mexic, Spania, Olanda, Turcia.

INNA – Gimme Gimme (Official Video)

De curând, celebrul blogger și om de televiziune Perez Hilton a scris un articol pe perezhilton.com despre piesa “Gimme Gimme”:

INNA pregătește un EP în engleză și spaniolă pe care îl va lansa în perioada următoare, cu piese compuse de artistă precum “Me Gusta”.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *