VEDETE

Cu cine vrea sa dea lovitura Smiley! Roxana Cozma este nouă senzație a artistului

La o luna de la câștigarea festivalului de la “Sanremo junior”, Roxana Cozma revine în atenția publicului cu o piesă estivala.

Succesul înregistrat de puștoaică de numai 15 ani cu o voce specială l-a impresionat pe Smiley, care , la casă să de producție, a decis să îi compună o piesă, ce nu poate fi decât un hit, așa cum de altfel au fost toate melodiile sale din ultima perioadă.

Piesă Roxanei, “De-a vreau să fiu cu tine”, este una potrivită pentru stilul și vârstă ei, ideală în cluburi, dar și la evenimentele speciale. Ritmul antrenant, versurile care ajung imediat la public și, în special interpretarea artistei vor da viață unui cântec ce va fi, cu siguranță, pe buzele tururor tinerilor de vârstă ei, în plus, va impune un nou trend.

“Pentru videoclipul piesei, s-a muncit o zi întreagă pe un frig teribil! S-a filmat peste zece ore, însă nu a contat, căci toate lucrurile au mers ceas! Echipă care m-a ajutat, începând la hairstylista Cristina Gheară până la make-up artistă Romelia Păun, a depus un efort extraordinar, pentru că totul să iasă așa cum mi-am dorit! Melodia este frumoasă, antrenantă, plină de culoare și cu un mesaj direct pentru adolescenții indragostiti”, a declarat Roxana Cozma!

La 15 ani, Roxana Cozma se anunța a fi una dintre vocile de senzație din muzică românească. Originară dn Eforie Nord, cântăreața manageriata de cunoscutul Radu Groza a urcat deja pe scenă cu nume importante precum Gheorghe Zamfir, Francesco Napoli sau Nyanda, iar recent a fost premiata cu trofeul “Sanremo junior”, la categoria coruri internaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *