VEDETE

FUEGO: „VARA NU-MI FACE PE PLAC!”

paul 3paul

Deși e și vara la fel de ocupat ca și iarna, atunci când colindă țara în lung și-n lat și împodobește simbolic bradul prin cântecul său, Paul Surugiu-Fuego nu este mare fan al acestui anotimp, considerând că din aceste momente începe chinul său. Artistul precizează că n-a fost niciodată fanul extremelor și că temperaturile acestea nu doar că-i produc un disconfort, dar îl și neliniștesc.

Tot el este cel care se împacă cu ideea spunând că vara îi va fi prilej perfect pentru a picta, căci va sta în casă și va realiza o super colecție, dar și cântece noi pentru publicul său. Recent, artistul a lansat un album de colecție, pe care-l găsiți pe internet și în magazinele pe specialitate, alături de maestrul Jolt Kerestely și textierul Narcis Avădănei, fiind un musical audio unic în peisajul autohton. De asemenea, prin ART BY FUEGO, pictorul Fuego a reușit să sprijine până-n prezent peste 110 artiști și tineri talentați, care fac performanțe în domeniile lor de activitate. Iată ce mărturisește Fuego cu privire la planurile de vară:

“Vara nu-mi face deloc pe plac! Dimpotrivă, mă irită și-mi dă o stare de disconfort! Căldura-i deja prea mare! Nu-s foarte entuziasmat pentru că vine vara și-aș face orice ca să păstrez temperaturii medii, fără excese prea mari și toride zile în care, de bunăvoie, voi sta închis în casă, la răcoare, și voi picta! N-am fost niciodată fanul extremelor și credeți-mă că prefer zilele ploioase decât soarele arzător! Așa am fost de copil, deși m-am născut vara. Cu ocazia asta, am mult mai mult timp în care să-mi limpezesc gândurile și desigur să pregătesc o nouă expoziție pentru voi! Una în care să rămâneți surprinși! Căldura asta îmi amintește și de vremea în care mergeam la mare și n-aveam răbdare să stau la soare, fiind permanent prin apă sau pe sub umbrele! De atunci, n-am mai stat pe plajă și prefer de fiecare dată să evit destinații de acest tip!”, spune Paul Surugiu-Fuego.

paul 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *