VEDETE

Nico, schimbare suprinzătoare de look!

nico 3 rnico 4 r

De curând, Nico a realizat o nouă sedință foto într-un palat exclusivist din centrul Capitalei, unde s-a lăsat pe mâna stiliștilor și a adoptat un look nou, extrem de îndrăzneț. Artista a îmbrăcat ținute moderne, iar coafurile realizate de Adonis Enache au fost special gândite pentru conceptul ales. “Este un look nou și m-am simțit minunat cu părul foarte creț. Toate cele cinci coafuri m-au reprezentat în totalitate. Pentru make-up am ales-o pe Andreea Rădulescu cu care colaborez de mai multă vreme. Istoria și fastuozitatea paltului unde am petrecut o zi întreagă, m-au dus cu gândul la poveștile cu prinți și prințese”, a mărturisit Nico pentru click.ro.

A lansat de curând o piesă nouă

La începutul acestei luni, Nico a reușit să surprindă și să reinventeze într-un  videoclip nou, în colaborare cu producătorul muzical Red Lyard care anul trecut a dat lovitura cu singlel-ul „When Love Is Gone”. De data aceasta, artista apare în rolul unei femei seducătoare alături de actorul Aureliu Surulescu, protagonistul serialului  „Rămâi cu Mine” de pe  HBO şi altor filme  româneşti şi internaţionale. Artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste pierdută undeva în trecut şi regăsită după multă vreme. O reîntâlnire romantică şi o nouă încercare de a face să meargă o relaţie care a fost imposibilă undeva în trecut şi se dovedeşte a fi la fel de imposibilă în prezent. La filmări a fost prezentă și Alexandra, fiica artistei care a încurajat-o sa joace rolul cât mai bine.

Nu am fost tocmai confortabilă în postura de iubită chiar dacă aveam alături un asemenea bărbat şarmant ca Aureliu Surulescu. Faptul că  trebuia  să mă las sărutată şi să joc nişte scene pline de tandreţe şi pasiune în  faţa întregii echipe şi în special a fiicei mele care era cu ochii pe mine, mi-a dat ceva bătăi de cap. Dar, mi-am dat toată silinţa să intru în pielea personajului  şi să transmit   ceea ce ne-am propus atunci când am înregistrat această piesă in studioul Rassada Music. „A Little Late”  o piesă cu totul şi cu totul specială cu un vibe proaspăt şi pozitiv,  o poveste de iubire care trece prin spaţiul şi timpul măsurate cu inima.” a declarat Nico.

Materialul video şi audio a fost creat şi produs  de echipa Rassada Music în frunte cu Radu Sîrbu, care este  la cea de  a doua colaborare cu Nico după ce la începutul acestui an au lansat împreună materialul pentru „Indestructibili”. Regia a fost semnată de Sîrbu Ana şi Marian Croitorul.

Link Youtube:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *