VEDETE

Yamira, implicată într-un accident de mașină! Oboseala și-a spus cuvântul

Cântăreața care a lansat recent melodia „Fum fără foc” a trecut zilele trecute prin clipe de groază, după ce a fost implicată într-un accident de mașină în București, chiar la semafor. Incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale și ca prin minune, nimeni nu a fost rănit.

Toată întâmplarea are și o parte amuzantă. Yamira conducea în acea zi mașina soțului, proaspăt scoasă din service și lustruită.

„Într-o dimineață aglomerată, am făcut primul meu accident de mașină. I-am cerut soțului meu să facem schimb de mașină. Tocmai ce mă plângeam la el că să aibă grijă de mașina mea, că mereu îi face câte ceva, o zgârie, mici tamponări. I-am zis, în glumă, că mașina mea nu îl suportă! Și uite așa, în acea dimineață, eu fiind foarte obosită, la plecarea de pe loc a semaforului verde, am intrat în mașina din față. Deși era semaforul verde, mașinile din față s-au oprit la câteva secunde de la plecarea de pe loc, iar eu n-am observat la timp. Am pus frână, dar eram prea aproape. Soțul meu nu s-a supărat că i-am spart bara din față și farul stâng. Abia ce o scosese din service de la lustruit!”, a povestit Yamira.

Yamira lucrează deja la o nouă piesă după „Fum fără foc” și în următoarea perioadă va susține mai multe concerte în țară și în străinătate. Printre hiturile Yamirei se numără „Tortura”, „Waterfalls”, „Mujer” și „Whisper”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *