UncategorizedVEDETE

Eurovision 2017: Ilinca şi Alex urcă pe scena “Theater Club” din Tel Aviv

La numai o zi după experienţa londoneză, Ilinca şi Alex Florea, reprezentanţii României la Eurovision Song Contest 2017, continuă turneul de promovare al piesei “Yodel It”, în Israel. Cea de-a doua ediţie „Israel Calling 2017”, eveniment initiat de cunoscutul producător de televiziune Tali Eshkoli, se va desfăşura pe durata a patru zile, în trei oraşe diferite şi se anunţă plin de surprize.

Toate evenimentele importante vor fi transmise pe Twitter, Instagram şi Facebook şi nu vor lipsi  conferințele de presă, cu mass-media locală și străină, dar şi un moment inedit în care toţi invitaţii vor planta copaci în „Pădurea Eurovision”, cu ocazia celei de-a 115-a aniversări a Fondului Național Evreiesc.

În avanpremiera marelui spectacol de la Kiev, nu mai puţin de 25 de artişti au fost invitaţi să cunoască Tel Aviv, Ierusalim şi Herzliya. Momentul culminant va avea loc astăzi, 5 aprilie, la Tel Aviv, unde, pe scena cunoscutului “Theater Club”, se va desfăşura un concert live.

Suntem încântaţi că am fost invitaţi în concertele de promovare şi ne bucurăm că melodia Yodel it! s-a făcut deja remarcată în Europa. Vom cânta din toată inima, atât în Israel, cât şi în Olanda şi în Spania. Sperăm să convingem cât mai mulţi fani Eurovision să ne voteze în concursul din luna mai, de la Kiev. Contăm mult pe sprijinul românilor din străinătate, pe care vrem să-i şi întâlnim în acest turneu de promovare. Avem emoţii, dar sunt emoţii bune”, au spus Ilinca şi Alex.

Pe lângă concertul pe care îl vor susţine, reprezentantii nostri se întâlnesc cu o parte dintre artiştii care vor concura la Kiev, cu presa, dar şi cu mulţi fani Eurovision.

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai şi finala pe 13 mai. Reprezentanţii României vor concura în prima parte a celei de-a doua semifinale. Alături de România, în competiţie s-au mai înscris 42 de ţări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *