VEDETE

Virgil Ianţu intră în echipa TVR

virgil_iantu

  • Ianţu va prezenta, la TVR 2, un concurs de cultură generală despre România

 Virgil Iantu se alatura Televiziunii Romane pentru un show 100% romanesc. Din 17 aprilie a.c., indragitul prezentator va aduce la TVR 2, in prime-time, un nou concurs de cultura generala despre Romania, un format nou care îşi propune educarea telespectatorilor, în acord cu misiunea publică a TVR.

 „Virgil Iantu aduce un plus de valoare brandului TVR. Ne lipsesc vedetele cunoscute si iubite de toata lumea, lucru subliniat de cele mai recente sondaje, care arată că mai avem doar câţiva colegi care ocupă un loc clar in topul opţiunilor publicului. Este nevoie de mult mai multi oameni talentaţi şi carismatici”, declară Irina Radu, Presedinte-Director General al TVR. „Au fost vremuri cand toate televiziunile au luat vedete de la TVR, insa, TVR n-a mai crescut si format vedete de multa vreme. E momentul sa redevenim televiziune, sa lucram cu formate si vedete de succes. Acest moment marcheaza si plata datoriilor si un nou inceput pentru TVR. Mi s-a parut firesc ca primul format cu miza sa fie un concurs de cultura generala. Asta arata ce si cum vrem sa fim”, adaugă Irina Radu

Decizia lui V. Iantu de a se alatura acestui proiect a venit în mod natural, acesta fiind un mare sustinator al ideii ca publicul romanesc merita emisiuni de calitate, care isi propun sa gaseasca numitorul comun dintre divertisment si educatie, traditii si valori autohtone: „In ultima vreme, din ce in ce mai multi oameni (de la prietenii cei mai apropiati si pana la toti cei care imi trimit ganduri frumoase online zilnic) ma intrebau de ce nu revin pe TV. Insa propunerile primite nu coincideau cu valorile sau credintele mele, de la care nu m-am abatut, asa cum nu o voi face nici de acum inainte. Trebuie sa recunosc ca mi-a venit destul de natural sa devin partener cu Televiziunea Română. Intr-un fel sau altul suntem datori sa le oferim romanilor ceea ce merita – emisiuni inteligente, cu informatii de valoare, si de o calitate ireprosabila”, a declarat Virgil Iantu. „Nu cred ca sunt singurul care vede ca noua generatie are nevoie de emisiuni din care sa isi poate alege modele, de oameni care sa le demonstreze ca ceea ce stii te reprezinta cu adevarat ca individ. O cultura generala solida trebuie sa se bazeze si pe cunoasterea lucrurilor care ne definesc cultura. Astazi mai mult ca oricand e important sa nu ne pierdem identitatea si sa invatam sa pretuim locul in care ne-am nascut. E usor sa hulim tot ce inseamna valori nationale, daca nu le-am cunoscut cu adevarat. Si iata cum dorinta de a ma reintalni cu publicul s-a sincronizat perfect cu excelenta propunere a celor de la TVR si Zucchero Media. Sunt nerabadator sa fiu din nou pe platou si sa traiesc alaturi de concurenti emotiile si bucuria invingatorului!”, a adăugat Ianţu.

Emisiunea, un format nou dezvoltat de TVR împreună cu compania Zucchero Media, face parte din noua grila de programe a Televiziunii Romane. Filmarile vor incepe curand, iar noi detalii vor fi dezvaluite in saptamanile ce urmeaza.

Format si concept: Zucchero Media

Productie: TVR2 si Zucchero Media

Comunicare: TVR si Romanian Artists Agency

VIRGIL IANTU este unul dintre cei mai versatili entertaineri. Majoritatea probabil ca il cunosc ca sarmantul si incisivul prezentator al emisiunii Vrei sa fii miliardar/milionar, ca jurat in cadrul Star Factory si Megastar, ca gazda a emisiunilor Big Brother, Da sau Nu?, 70’s show, Mobilul, ori ca simpaticul partener de dialog al copiilor care “spun lucruri traznite”. Si sa nu uitam de cariera sa muzicala alaturi de cei de la The Fifties, in trupa lui Stefan Banica Jr., și, cel mai recent ca lider al trupei Bucharest Jazz Orchestra. In ultimii ani a dezvoltat o pasiune pentru psihologia copiilor si invatarea prin joaca, lucru care s-a concretizat in proiectul Copiii spun – un curs ca o joaca, transformat recent si intr-o serie online de pa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *