VEDETE

Cornel Ilie a dezvaluit in emisiunea Iulianei Tudor de la Smart FM care a fost cel mai dureros moment din viata sa

iuliana tudor - cornel ilie r

Invitatul Iulianei Tudor in emisiunea “Petrecere”, de vineri – Cornel Ilie – a facut cateva declaratii surprinzatoare, lucruri nestiute de foarte multa lume.

Ascultătorii “Smart FM” au descoperit o alta fata a artistului. In premieră la un post de radio, solistul trupei Vunk a povestit despre cel mai dureros moment al vieţii sale, cel în care şi-a pierdut mama, o mărturie extrem de emoţionantă, despre care preferi, mai degrabă, să o ţii pentru tine, si pe care, daca alegi sa o impartasesti, o faci în cuvinte pe care le cântăreşti mult.

“Cel mai dureros moment pentru mine din intreaga mea viaţă a fost atunci când a murit mama. S-a întâmplat când eu aveam douăzeci de ani, eu încă nu-mi dau seama ce a însemnat pentru mine. Vreau să mă întorc în acel moment, uneori, dar nu prea ştiu cum, pentru că, atunci, dintr-un instinct de autoapărare, mi-am creat un soi de scut: m-am gândit atunci că, dacă încerc să conştientizez momentul foarte bine, aş fi distrus. Şi-atunci cumva am rămas puternic, pentru că mi-am reprimat foarte mult sentimentele. Sunt momente în care mă întreb dacă m-aş întoarce în timp atunci, sub hipnoză, şi aş intra acolo, în adânc, oare ce-aş găsi şi ce-aş strica?! În timp, mi-am format un echilibru, mi-am găsit un drum foarte stabil emoţional, comparativ cu momentul de atunci. Nici nu-mi mai amintesc foarte bine, am imagini, am momente foarte clare, dar sunt momente pe care nu le ştiu.

A fost un şoc, cred că mintea mea şi instinctul de conservare au construit acolo un scut. Eram eu cu tata şi cu fratele meu, întâmplarea face că, în decurs de un an de zile, şi bunicile şi mama s-au dus, tragediile acestea ne-au unit pe noi mai tare, am avut noroc de o familie unită, care m-a ajutat, m-a sprijinit, au crezut în mine. După acel şoc, unul pe altul ne-am tras cumva în sus, nu ştiu cum, trei bărbaţi pierzând trei femei într-un an”, a povestit Cornel Ilie.

Emisiunea “Petrecere” poate fi ascultată la Smart FM, 107,3FM, în fiecare vineri de la ora 19.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *