EVENIMENT

Emma Stoican lansează „Nu spune nu”, varianta în limba română a hitului „Let Me Feel You”

Emma Stoican, la doar 19 ani, promite o carieră muzicală de succes. Studentă în primul an la Conservator, Emma a început 2017 cu dreptul, lansând piesa „Le Me Feel You”, compusă de Amira, Sandra N. și Akym. Produsă de Adi Sînă și promovată de casa de discuri Roton, melodia a adunat într-o lună peste 200.000 de vizualizări pe YouTube. Asta i-a convins pe producători să lanseze și o versiune în limba română: „Nu spune nu”.

La doar 19 ani, Emma Stoican promite o carieră muzicală de succes. Studentă în primul an la Conservator, Emma a început 2017 cu dreptul, lansând piesa „Le Me Feel You”, compusă de Amira, Sandra N. și Akym. Produsă de Adi Sînă și promovată de casa de discuri Roton, melodia a adunat într-o lună peste 200.000 de vizualizări pe YouTube. Asta i-a convins pe producători să lanseze și o versiune în limba română: „Nu spune nu”.

„Am încredere în piesa «Nu spune nu» care prezintă declarația unei fete îndrăgostite, o chemare pe care i-o adresează iubitului ei, prin care vrea să îl convingă și să îl asigure de iubirea pe care i-o poartă. Versurile sunt profunde, pline de sentimente, iar cei care au trăit o poveste de dragoste asemănătoare sigur se vor regăsi în piesa mea. Cum am auzit această melodie, mi-a rămas în minte și am vrut să o transmit mai departe. Îmi doresc să se regăsească în ea cât mai mulți și să simtă mesajul o dată cu mine”, a declarat Emma. Hitul „Let Me Feel You” a trecut imediat granița și se bucură de succes în Grecia și Cipru, unde melodia a fost recent licențiată. Și românii de peste Prut apreciază hitul Emmei, iar noua ei melodie a intrat în playlist-urile radiourilor din Republica Moldova. De astăzi, melodia „Nu spune nu”, care a adunat aproape 200.000 de vizualizări în doar o săptămână, se difuzează și la postul de radio românesc Național FM, disponibil inclusiv online, pe www.nationalfm.ro/asculta-online. Din repertoriul Emmei Stoican face parte și melodia „E război”. Tânăra artistă studiază violoncelul și pianul, iar pentru că vocea îi permite și iubește tradiția românească, interpretează cu drag și piese populare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *