VEDETE

Solista Yamira si-a regizat singura clipurile!

Artistă completă, Yamira a mers dincolo de a-și compune hituri și are trei clipuri de succes a căror regie îi aparține. Nu i-a fost ușor, recunoaște chiar Yamira, însă proiectele au ieșit foarte bine, iar așa-zisele „întâmplări neplăcute” rămân amintiri amuzante.

„Am dorit să-mi las amprenta și în clipurile pieselor «Waterfalls», «Tortura» și «Mujer».

Ca locații, pentru «Waterfalls» am ales Cascada Bigar, Sibiu, Cetatea Slimnic și Tunelul Iubirii. «Tortura» a fost filmat în Queen Cazino București și «Mujer» în Bulgaria, la Tyulenovo. Toate locațiile sunt deosebite și s-au potrivit cu mesajul pieselor.

La filmarea fiecărui videoclip s-a întâmplat câte ceva amuzant. La filmările pentru «Waterfalls», am rămas fără motorină în vârf de munte și așa l-am coborât pe serpentine, cu mașina pe liber. De asemenea, soțul meu a scăpat tableta în Cascada Bigar și a încercat să intre după ea.

La filmările în Queen Cazino, pentru clipul «Tortura», nu mai ieșeau jucătorii din camera VIP și a trebuit să tragem cadrele în două zile. Dar am învățat și noi să jucăm!

La «Mujer», s-a întâmplat ca partenerul meu din clip, modelul Suhaib Meshah (fost concurent la emisiunea «Burlăcița») să-și uite pașaportul acasă și și-a dat seama de abia la vama spre Bulgaria. Am pierdut o zi de filmare. Ne-am întors la Constanța să luăm pașaportul pe care l-a trimis mama lui pe autocar”, a povestit Yamira.

La finalul acestei săptămâni, Yamira pregătește o mare surpriză pentru fanii ei. Despre ce va fi vorba veți afla chiar de la ea în următoarele zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *