VEDETE

CEA MAI NEAȘTEPTATĂ COLABORARE DIN ACEST AN: DODDY ȘI MARCEL PAVEL!

Fulvia 4 George Burcea 4 Doddy 1 Marcel 2

După ce în toamnă a lansat DE LA ZERO, primul video album din România, DODDY revine cu un nou single și o colaborare la fel de nouă pentru industria noastră muzicală: MARCEL PAVEL!

Noul single se numește ”Fără să știi” și este o producție EPIC ENTERTAINMENT & RS MEDIA. Piesa a fost creată în studioul Epic Entertainment de către Doddy și Peter Zaad, iar regia videoclipului îi aparține lui Richard Stan (RS Media).

O combinație de succes între doi artiști din sfere muzicale diferite!

Doddy este un talentat artist hip-pop, devenit cunoscut în urma hiturilor pe care le-a lansat de-a lungul anilor, fie ale lui, fie compuse pentru alți artiști de top. Marcel Pavel este unul dintre cei mai grandioși și iubiți artiști români ai muzicii pop-clasice, cu o istorie impresionantă și o voce de excepție.

Cum au ajuns cei doi să colaboreze?

Fără să știi s-a născut din dorința mea de a face ceva unic! De ceva timp mă tot gândeam cum ar suna o melodie în stilul meu, dar în colaborare cu un artist care are un stil total diferit. Așa am ajuns la combinația între hip-pop și clasic. Neînțelegând de ce nu a încercat nimeni această combinație, am ales un tenor, dar nu orice tenor: pe Marcel Pavel. Pentru mine, el reprezintă cea mai mare voce românească a muzicii clasice și, sincer, după ce i-am făcut propunerea, m-am așteptat la un refuz politicos din partea lui. Am rămas șocat de acceptul lui, plăcerea și compatibilitatea din acest proiect. Nu în ultimul rând, aș vrea să-i mulțumesc lui Richard Stan, nu doar pentru faptul că e regizorul și partenerul meu în lupta aceasta cu industria muzicală, ci și pentru faptul că are mereu încredere în “mintea mea bolnavă muzical”, afirmă Doddy.

Despre implicarea în acest proiect, Marcel Pavel spune: ”Am fost contactat, într-o zi, de către Richard Stan – regizorul și co-producătorul acestui proiect muzical –  care mi-a propus să înregistrez o piesă alături de un artist hip-pop. După ce am ascultat piesa, în sinea mea am știut că acest stil muzical era puțin atipic pentru mine! Cu toate acestea, eram curios cine a compus-o și cine va cânta partea de rap, știind sigur că eu nu am să fac acest lucru 😊! Răspunsul l-am primit, îmi amintesc, chiar de la compozitorul piesei: ”Eu sunt DODDY, cel care va cânta alături de dumneavoastră.” Am rămas puțin surprins de comportamentul său și stilul exprimare, pentru că mă așteptam să întâlnesc un tip rebel și plin de sine. Dar, din contră, am întâlnit în persoana lui DODDY un om plin  de bun simț și respect! Am acceptat pe loc această colaborare, pe care o consider, de ce nu, o provocare pentru mine! Sper ca piesa “FĂRĂ SĂ ȘTII” să fie pe gustul publicului larg!”

Rolurile din videoclip sunt interpretate de actori de teatru și film

Fulvia Folosea, Silviu Mircescu și George Burcea  au ”jucat” fantastic rolurile din videoclip. Pe primii doi îi puteți vedea în marile producții ale Teatrului Național din București, iar pe George îl puteți urmări în câteva filme produse atât în România, cât și internațional.

La acest proiect au participat și talentații dansatori de la HighClass Dance.

”Proiectul a fost unul între prieteni. Sunt onorat că am colaborat cu Marcel Pavel – un artist grandios și un nou prieten de calitate. De această dată m-am implicat mai mult decât regizoral și am produs, împreună cu Doddy, întreg proiectul. RS MEDIA și EPIC ENTERTAINMENT vor produce multe proiecte interesante împreună. Suntem prieteni de foarte mulți ani și consider că avem aceeași viziune. Mulțumesc WESSE, artiștilor, actorilor, dansatorilor și întregii echipe!”, declară regizorul Richard Stan.

Videoclipul a fost filmat într-o singură zi, în București, în cadrul complexului rezidențial Ibiza Sol.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *