VEDETE

Andra canta la Sala Palatului pe mixerul lui Beyonce

Andra va pune in scena, saptamana aceasta, trei reprezentatii ale noului sau spectacol-concert “Iubirea schimba tot”. Cei 15.000 de fani ai artistei, care au achizitionat bilete, vor asista la un show live de o amploare fara precedent la Sala Palatului.

Si asta pentru ca artista si echipa ei au dorit sa apeleze la cea mai noua si dezvoltata aparatura de sunet si de lumini, tehnologie la care apeleaza si marii artisti de peste hotare.

Spre exemplu, mixerul de sunet folosit, DiGiCo SD7, este cel folosit inclusiv de Beyonce pentru ca spectacolele sale sa beneficieze de cel mai bun sunet, iar vocea ei sa sune perfect.

Echipa de sunet a Andrei va folosi doua astfel de mixere de ultima generatie pentru ca vocea artistei si toate instrumentele live ale band-ului sau si ale orchestrei  sa sune impecabil si sa ajunga la urechile spectatorilor intr-un balans perfect oriunde s-ar afla acestie in sala.

Interesant este ca nu orice artist poate apela la aceasta tehnologie. Cei de peste hotare care o exporta au acceptat colaborarea cu solista din Romania dupa ce au analizat in detaliu cariera si potentialul artistic al acesteia.

In plus, ecranele LED imense reprezinta cea mai noua tehnologie in domeniu, lansata la inceputul acestui an. Va fi pentru prima data cand aceasta inovatie tehnologica este inclusa intr-o productie live a unui artist roman.

Cele trei concerte “Iubirea Schimba Tot” vor avea loc pe 24, 25 si 26 februarie la Sala Palatului.

Andra a reusit performanta sa fie primul artist roman cu trei concerte de debut la Sala Palatului sold out. 15.000 de fani vor sosi la mult-asteptatele concerte ale artistei de pe tot teritoriul tarii, dar si de peste hotare. S-au vandut bilete inclusiv in Spania, Germania si Italia. Se anunta trei seri de spectacole live de neuitat.

Concertele live vor dura fiecare doua ore si jumatate, vor beneficia de cea mai ampla productie a unui artist roman intr-o astfel de locatie si vor oferi publicului surprize memorabile si o experienta auditiva si vizuala impresionanta.

#salapalatului

#iubireaschimbatot

#andraschimbatot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *