Calatorii

Hotelurile cu cele mai spectaculoase privelişti din lume

Bivouac Gervasutti din Alpii italieni, situat la aproape 3000 de metri deasupra nivelului mării, şi Plaza Athenee din Paris, cu vedere spre Turnul Eiffel, sunt doar câteva dintre hotelurile care asigură privelişti uluitoare.

Dacă o cameră cu vedere superbă este una dintre priorităţile dumneavoastră, atunci vă invităm să aruncaţi o privire peste hotelurile care vă asigură cele mai frumoase panorame, potrivit unei liste întocmite de Mail Online, potrivit Adevarul.ro.

Tsala Lodge din Africa de Sud este situat la înălţime, deasupra vârfurilor copacilor, şi dispune de apartamente rustice şi vile cu şeminee, băi spa şi piscine pe punţi private, de unde oaspeţii pot admira priveliştile spectaculoase ale unei păduri luxuriante.

Casele din copaci sunt construite din lemn şi piatră, au tavanul înalt, chicinete şi duşuri în aer liber, într-un loc liniştit dintre oraşele Knysna şi Plettenberg Bay.

O vedere care te lasă pur şi simplu fără respiraţie este cea de la fereastra Bivouac Gervasutti din Alpii Italieni, refugiul fiind construit în munţii Grandes Jorasses, la 2,835 de metri deasupra nivelului mării, în Italia.

Dormitoarele din Skylodge Adventure din Cusco, Peru, sunt plasate la 4.000 de metri înălţime şi au vedere spre o frumoasă vale. Refugiul alimentat cu energie solară a înlocuit o colibă de lemn din 1948. Construit din plăci de aluminiu şi policarbonat rezistente la intemperii, apartamentul are patru camere, o sală de mese şi o baie privată.

Cocoon Bed din Franţa permite turiştilor să se bucure de un somn bun în timp ce sunt suspendaţi între copaci. Patul, care costă între 3.000 şi 9.000 de lire sterline, este fabricat din aluminiu şi cântăreşte 59 de kilograme.

Kakslauttanen Hotel şi Igloo Village, în Cercul Arctic din Finlanda, au 20 de camere din sticlă termică inspirate din tradiţionalele locuinţe ale eschimoşilor. Amplasat într-o zonă pustie din apropiere de Parcul Naţional Urho Kekkonen, hotelul oferă cea mai bună vedere panoramică a Aurorei Boreale şi a luminilor nordice.

Această căbănuţă este situată în vârful Muntelui Foronon Buinz, în Alipii Julian, Italia, şi îi primeşte pe toţi cei care pot ajunge la acea înălţime.

Hotelul Plaza Athenee, situat în inima oraşului Paris, oferă o vedere minunată a simbolului capitalei, Turnul Eiffel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *